Γκιόργκι Καραμαντζούκοφ: Τον απολογισμό της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς μιλώντας σε βουλγαρικά ΜΜΕ και φυσικά μέσα σε αυτές τις δηλώσεις δεν θα μπορουσε να μην αναφερθεί και στην μεταγραφή του Κιρίλ Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η ομάδα από τη Βουλγαρία  έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 14.000.000 ευρώ από τρεις πωλήσεις παικτών, ενώ εκτός από τον Ντεσπόντοφ αποχώρησαν ο κεντρικός αμυντικός Ιγκόρ Τιάγκο για την Κλαμπ Μπριζ, αντί του ποσού των 8.000.000 ευρώ και ο 24χρονος Ανγκολέζος μέσος στην Μακάμπι Χάιφα για 1.500.000 ευρώ.

«Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος σύλλογος στη Βουλγαρία που το έχει κάνει αυτό. Σε δύο μήνες, τα ταμεία του συλλόγου έλαβαν σχεδόν 14.000.000 ευρώ και να ειναι περισσότερα με τα μπόνους που περιλαμβάνουν οι συμφωνίες που κάναμε. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι η Λουντογκόρετς δεν θα είναι πιο αδύναμη αλλά θα ειναι καλύτερη από πέρσι.

Όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν σε εμάς γιατί πουλάμε καλά και πουλάμε σε σοβαρούς συλλόγους. Είμαστε πλέον στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος έδειξε σεβασμό στους ιδιοκτήτες της ομάδας, στην ομάδα της Λουντογκόρετς γενικότερα αλλά και στον ίδιο τον Κιρόλ. Σχεδόν το 95% εκπλήρωσε τις προϋποθέσεις μας και έτσι πορευτήκαμε το καλοκαίρι στις μεταγραφές», είπε ο Γκιόργκι Καραμαντζούκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφές 36 εκατ. - "Τίναξαν την μπάνκα" Μαρινάκης, Μελισσανίδης - Πόσα έδωσαν Αλαφούζος, Σαββίδης!