Τζίτζι Στάνκου: Τον 25χρονο εξτρέμ της Στεάουα Βουκουρεστίου, Φλορινέλ Κομάν, φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με ρουμάνικα μέσα και ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την πιθανότητα μεταγραφής ενώ σκιαγράφησε και το προφίλ του.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Ο παίκτης αρέσει στον Λουτσέσκου αλλά δεν θα επιχειρήσει να φέρει Ρουμάνο παίκτη αν δεν ξέρει ότι θα του βγει. Πάει πολύ καλά φέτος τόσο στην ομάδα του όσο και στην εθνική του. Πέρασε αρκετές δυσκολίες και διψά για μια μεταγραφή στο εξωτερικό. Δεν ήταν σταθερός στην καριέρα του, είχε διακυμάνσεις αλλά φέτος έχει ξεκινήσει καλά. Δεν είναι εύκολο να φύγει από τη Στεάουα καθώς πλήρωσε αρκετά για να τον πάρει και θέλει να πάρει χρήματα πίσω. Θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα πέντε με έξι εκατομμύρια».

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτη: «Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Του ταιριάζει περισσότερο ως αριστερό εξτρέμ. Ξεχωρίζει για την ταχύτητα, την καλή πάσα και τα σουτ. Δεν παίζει στον άξονα γιατί φοβάται τη σωματική επαφή. Είχε αρκετούς τραυματισμούς γι' αυτό και δεν υπήρχε πρόταση από το εξωτερικό. Του έλειπε η σταθερότητα. Αν πάει σε μια ομάδα, χρειάζεται πνευματική υποστήριξη. Δεν παίζει με πλάτη γιατί δεν έχει δύναμη να ανταπεξέλθει. Είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει η διοίκηση. Έχει καλά στοιχεία αλλά χρειάζεται προσοχή», είπε ο Τζίτζι Στάνκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - Εκτός ομάδας με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Όλα τούμπα με Μαντσίνι!