ΠΑΟΚ: Ο Φλορινέλ Κομάν έχει μπει στην λίστα του ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες στα ρουμανικά ΜΜΕ, αν και από πλευράς Δικεφάλου δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τα δημοσίευματα.

Ο 25χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στην Στεάουα και οι σχέσεις του με τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη της, Τζίτζι Μπεκάλι ειναι σε κρίση ειδικά μετά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ για την αποβολή του με δυο κίτρινες κάρτς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αράντ.

Το ποσό των 10.000 ευρώ μπορεί να φαινεται μικρό για έναν ποδοσφαιριστή ειδικά όταν αγωνίζεται στην Στεάουα, αλλά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ρουμανία, ο Κομάν έχει μηνιαίες απολαβές 30.000 ευρώ (δηλαδή 360.000 ευρώ τον χρόνο)!

«Ο Φλορινέλ Κομάν συμφώνησε (σ.σ την περσινή αγωνιστική περίοδο) να επεκτείνει τη συμφωνία του με την Στεάουα μέχρι τον Ιούνιο του 2028, αφού ο Τζίτζι Μπεκάλι του πρόσφερε μηνιαίο μισθό 30.000 ευρώ, αλλά μείωσε επίσης τη ρήτρα αποδέσμευσης του στα 5.000.000 ευρώ», αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας prosport.ro για το συμβολαιο που έχει με την ρουμανική ομάδα ο Κομάν.

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι για τον Κομάν και για το ενδεχόμενο πώλησης του.

«Ο Κομάν έχει ρήτρα 5.000.000 ευρώ. Αν τα δώσει κάποιος, φεύγει, κανονικά, μπορώ να τον κρατήσω; Πώς μπορώ να ξέρω αν κάποιος τα δίνει και πώς να φύγει αν δεν τα δώσει αυτά τα χρήματα;», είναι οι ατάκες του Μπεκάλι που αναπαράγονται από την ρουμανική ιστοσελίδα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 15.6 εκατ. σε 17 ημέρες ο Ολυμπιακός - 30% στον νέο Μανδά ο ΠΑΟ - Σφήνα σε ΑΕΚ για Βέρντε ομάδα Big-4!