Ντιμίτρε Τσιπορένκο: Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του και ο γνωστός αναλυτής μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τα χαρακτηριστικά του παίκτη. 

«Νιώθει διαφορετικά αν είναι βασικός και αλλιώς αν είναι δεύτερη επιλογή. Έχει τρομερές αυξομειώσεις στη απόδοση του, του λείπει η σταθερότητα. Αν μπει καλά στο παιχνίδι, θα κάνει απίστευτα πράγματα. Αν δεν μπει, χάνει σταδιακά την αυτοπεποίθηση του. Στον Άρη θα πρέπει να διαχειριστεί την πίεση. 

Έκανε τρομερά πράγματα στο πρωτάθλημα των νέων αλλά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα έγινε προβλέψιμος. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο αλλά δεν μπόρεσε να εδραιωθεί γιατί διάβαζαν το παιχνίδι του οι αντίπαλοι. Θα τον βοηθήσει ο δανεισμός στον Άρη. Είναι τρομερά ευγενικός και μετριόφρων. Δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την άνοδο του. Τα επόμενα δύο χρόνια θα δείξει τι μπορεί να κάνει», είπε ο Ντιμίτρε Τσιπορένκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει... Αράο ο Ολυμπιακός - 6αρι και στόπερ, κοβει και δίνει στα 10 μέτρα - Πλάκα δύο χρόνια στην Ελλάδα"