ΑΕΚ: Για την μεταγραφή του Αλεξάντερ Κάλενς στην Ένωση μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ σημείωσε ότι αυτή ήταν η μόνη κίνηση της ομάδας με την μορφή δανεισμού την φετινή σεζόν.

«Είναι ένας παίκτης διεθνής, με σταθερή παρουσία στην εθνική του ομάδα, κοινοτικό διαβατήριο, που τον ξέρει ο Αλμέιδα από τις ΗΠΑ και έρχεται από ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Κλείνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο η τετράδα των στόπερ. Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να ταιριάξει όχι μόνο με τον Βίντα, αλλά και με τον Μουκουντί, που μπορεί να παίξει κι ως δεξί στόπερ. Η ΑΕΚ τον πήρε δανεικό, ο πρώτος που αποκτά έτσι αυτό το καλοκαίρι, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς», τόνισε.

Για την προετοιμασία της Ένωσης ενόψει Ολυμπιακού: «Ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα, παρά τις απουσίες των διεθνών, για να δουλέψει πολύ με τους παίκτες. Η ένταση στις προπονήσεις ήταν επιπέδου προετοιμασίας και βάλε», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου για τις προπονήσεις της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή αποχώρηση από Ολυμπιακό στο φινάλε των μεταγραφών - Στο Καραϊσκάκη ο μάνατζερ, τεράστιο συμβόλαιο!