Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος από Ολυμπιακό με απόφαση Μαρτίνεθ μετά από 8 χρόνια - "Κάηκε" και μεγάλοταλέντο, δανεικός Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-08 22:40:00

Τέλος από Ολυμπιακό με απόφαση Μαρτίνεθ μετά από 8 χρόνια - "Κάηκε" και μεγάλο ταλέντο, δανεικός Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος από Ολυμπιακό με απόφαση Μαρτίνεθ μετά από 8 χρόνια - "Κάηκε" και μεγάλο ταλέντο, δανεικός Ελλάδα!

Ο... νέος Μπουχαλάκης και ποιον "διώχνει" ο Ισπανός κόουτς. Με τη μεταγραφική περίοδο να φτάνει στο τέλος της, στο Λιμάνι προσπαθούν να αδειάσουν το ρόστερ από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται. Εσχάτως σε αυτή τη λίστα βρέθηκε κι ένας "στρατιώτης" του συλλόγου...

Το θετικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη σεζόν έχει βοηθήσει αρκετούς νέους πρωταγωνιστές να αναδειχθούν. Μεταξύ αυτών δεν είναι μόνο οι νέες μεταγραφές που αποδίδουν εξαιρετικά μέχρι στιγμής (π.χ. Έσε, Κίνι, Ελ Κααμπί), αλλά και παίκτες που μοιάζουν "αναγεννημένοι" υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως οι Ρέτσος, Καμαρά και Βρουσάι.

Δεν είναι όμως για όλους "ρόδινα" τα πράγματα, με τον Θανάση Ανδρούτσο να αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω στην ιεραρχία του Μαρτίνεθ και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κρούσεις από ομάδες για τον άσο των Ερυθρολεύκων, ειδικά από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα εάν υπάρξει πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, ειδάλλως δεν αποκλείεται η προοπτική της μετακόμισης στη εξωτερικό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ανδρούτσος είναι ο 4ος ιεραρχικά δεξιός μπακ των Πειραιωτών, πίσω από τους Ροντινέι, Κίνι, αλλά και τον Βρουσάι, που έχει κερδίσει τον Μαρτίνεθ με τις εμφανίσεις του. Ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει εάν βρει κάποια συμφέρουσα πρόταση, ενώ είναι πολύ πιθανό και ο ίδιος ο παίκτης να ζητήσει μεταγραφή σε άλλη ομάδα έπειτα από μία... ολόκληρη ζωή στο Λιμάνι. Είναι προϊόν των "ερυθρόλευκων" ακαδημιών και αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα ως επαγγελματίας από το 2015 (με μοναδικό διάλειμμα τον δανεισμό του στον Ατρόμητο το 2019), όμως αναζητά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που φαίνεται πως δύσκολα θα βρει στον Ολυμπιακό.

Προς αποχώρηση και ο Φαντιγκά

Κοντά στην -προσωρινή- αποχώρηση από τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζετια από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο νεαρός Γάλλος αναμένεται να φύγει με τη μορφή δανεισμού και να ενταχθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Φαντιγκά έπαιξε ως δανεικός στον Ιωνικό, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις, καταγράφοντας 25 συμμετοχές.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή αποχώρηση από Ολυμπιακό στο φινάλε των μεταγραφών - Στο Καραϊσκάκη ο μάνατζερ, τεράστιο συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags