Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Μόλις έσκασε: Στον "αέρα" το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη - Τι ζήτημα θέτει η Αστυνομία
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-12 13:11:00

Μόλις έσκασε: Στον "αέρα" το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη - Τι ζήτημα θέτει η Αστυνομία

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Στον "αέρα" το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη - Τι ζήτημα θέτει η Αστυνομία

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (17/9).

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αναβληθεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή 17/9, λόγω της προγραμματισμένης ομιλίας του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)!

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ θέτει θέμα διεξαγωγής του αγώνα και υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για αναβολή, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση των δύο ομάδων, καθώς θα πρέπει να κατατεθεί έγγραφο από την Αστυνομία και προφανώς να παρθεί σχετική απόφαση από τους αρμόδιους φορείς.

"Το Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να πραγματοποιήσει την ομιλία του και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας", ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην συμπρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Σαββίδη, μοιράζει χρήμα στον ΠΑΟΚ - Εξτρέμ 2 εκατομμυρίων - Διαπραγματεύσεις για top class χαφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags