Facebook Pixel Μιχάλης Κοσίδης: Τρελαμένοι με Κοσίδη στην Ολλανδία - "Στα χνάρια του Γιακουμάκη" - Απίστευτη αποθέωση
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 00:50:00

Τρελαμένοι με Κοσίδη στην Ολλανδία - "Στα χνάρια του Γιακουμάκη" - Απίστευτη αποθέωση

Sportdog Team
Τρελαμένοι με Κοσίδη στην Ολλανδία - "Στα χνάρια του Γιακουμάκη" - Απίστευτη αποθέωση

Ο Έλληνας επιθετικός έχει καταφέρει να κερδίσει του πάντες στη Φένλο, σε ελάχιστο διάστημα που βρίσκεται εκεί, με τα ρεπορτάζ της χώρας να στάζουν... μέλι για αυτόν.

Ολλανδία: Βασικός και... αναντικατάστατος είναι ο Μιχάλης Κοσίδης, με τη Φένλο όπου αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ, με τον ίδιο σε 450 λεπτά να έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές και τα Μέσα της χώρας να τον συγκρίνουν ήδη με τον Γιακουμάκη.

«Δεν είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ένας Έλληνας φαίνεται να είναι το golden boy, γιατί ο Μιχάλης Κοσίδης ήρθε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ.

Στη Φένλο ο Κοσίδης ελπίζει ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα του συμπατριώτη του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος έπαιξε και στην ΑΕΚ πριν πετύχει 26 γκολ πρωταθλήματος σε μία σεζόν για τη VVV και μάλιστα κατάφερε να γίνει πρώτος σκόρερ στην Eredivisie», αναφέρουν τα Μέσα από την Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη μεγάλη γεννιά του ΠΑΟ - Ο γκολτζής Νταμπίζας, ο στόπερ του Γιοβάνοβιτς και ο βασικός φορ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags