Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καρφιά" για τη στασιμότητα της Νέας Τούμπας - "Από σεβασμό στον κόσμο θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 14:39:00

"Καρφιά" για τη στασιμότητα της Νέας Τούμπας - "Από σεβασμό στον κόσμο θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση"

Sportdog Team
"Καρφιά" για τη στασιμότητα της Νέας Τούμπας - "Από σεβασμό στον κόσμο θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που έχει εμπλακεί στο σχέδιο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και έριξε τα... καρφιά του για την απουσία ενημέρωσης από την ΠΑΕ.

Τάκης Δούμας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτονας και ανάδοχος της μελέτης για το ειδικό χωρικό σχέδιο και ένα από τα μέλη της επιτροπής για την κατασκευή της Νέας Τούμπας και μίλησε για τη συμπλήρωση ενός έτους χωρίς κάποια πρόοδο για το νέο γήπεδο του Δικεφάλου, σημειώνοντας πως «Από σεβασμό όχι μόνο προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και προς τον κόσμο της Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να υπάρξει η εν λόγω ενημέρωση».

«Ο χρόνος πλησιάζει για το 2026 και μειώνεται ο διαθέσιμος χρόνος για να είναι έτοιμο στη συμπλήρωση των 100 ετών του Συλλόγου. Θα πρέπει να ξέρει η πόλη τους λόγους για τους οποίους έχει αργήσει η δημιουργία του νέου γηπέδου και την εκκίνηση των έργων. Η υπόθεση αυτή δεν είναι μόνο το γήπεδο, είναι ο περιβάλλον χώρος, μία ανάπλαση που υπάρχει στο πλάνο και αφορά ολόκληρη την πόλη και δεν έχει υπάρξει μία επίσημη δικαιολογία.

Από σεβασμό όχι μόνο προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και προς τον κόσμο της Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να υπάρξει η εν λόγω ενημέρωση, καθώς υπάρχει και η ανάπλαση που απασχολεί ολόκληρη την πόλη. Για παράδειγμα, έχω μία έκταση σε μία θέση, ζητάω μία παραπάνω έκταση πιθανώς διπλάσια, αυτό για να γίνει δεκτό περιλαμβάνει και μία ανάπλαση. Το ένα είναι προϋπόθεση για το άλλο, χωρίς την ανάπλαση δεν θα μπορούσε να γίνει το γήπεδο», είπε ο Τάκης Δούμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δίνει όλα για Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ - Στο τραπέζι ηγεμονική πρόταση από Ιβάν Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags