Facebook Pixel Άρης: Φοβερές ατάκες από πρώην παίκτη του Άρη - "Θέλει μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 11:31:00

Φοβερές ατάκες από πρώην του Άρη - "Θέλει μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από πρώην του Άρη - "Θέλει μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων και αναφέρθηκε τόσο στον Δικέφαλο του Βορρά όσο και στους Κίτρινους.

Χαμζά Γιουνέζ: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο κουμπάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου και πρώην παίκτης του Άρη και μίλησε για την παρουσία του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του, προκειμένου να παραμείνει στα «ασπρόμαυρα».

«Ο Ραζβάν κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως πάντα. Ακόμη και όταν ήταν σε κακή περίοδο, είχα πει πως θα αλλάξει αυτό. Σε μια περίοδο που δεν ήταν τόσο καλή ως προς τα αποτελέσματα, πίστευα πως θα βρει το χρόνο προκειμένου να βρει και τις λύσεις για την ομάδα του.

Πιστεύω ότι τα πάει πολύ καλά στο ΠΑΟΚ, για να ήρθε πίσω σημαίνει ότι νιώθει καλά τον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο που δουλεύει, προσθέτει και κάτι νέο στην ομάδα. Εξαρτάται βέβαια και από το μπάτζετ και τους παίκτες, το τι θα μπορέσει να κάνει σε κάθε σεζόν. Πιστεύω πως στην Ελλάδα, αν μια ομάδα πάρει 4-5 ποιοτικούς παίκτες και έχει έναν καλό προπονητή, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Όλα είναι πιθανά, με τον χρόνο που περνάει και είναι υπερ. του. Ο Λουτσέσκου κάνει πολύ καλή δουλειά. Μιλάμε μερικές φορές, όταν έρχεται στη Ρουμανία συναντιόμαστε, αν το επιτρέπει το πρόγραμμά μας. Παραμένουμε καλοί φίλοι και επικοινωνούμε όσο μπορούμε.

Μπορεί να βρει τον τρόπο με τον μπάτζετ. Όμως αξίζει περισσότερα και αυτός και ο ΠΑΟΚ, περισσότερες μεταγραφές και μεγαλύτερο μπάτζετ. Είναι μια καλή ομάδα, που έχει χρήματα και μπορεί να τα δώσει για να αγοράσει παίκτες. Έχει και τους νέες παίκτες, στους οποίους μπορεί να βασιστεί και μετά να τους πουλήσει, όπως κάνει η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εδώ βέβαια χρειάζεται και έναν άνθρωπο που ξέρει να δημιουργεί αυτές τις μεταγραφές και να ξεχωρίζει αυτά τα ταλέντα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Άρη, τον οποίο παρακολούθησε από κοντά στη Ρουμανία, κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου: «Ήταν χαρά μου να δω τον Άρη μετά από τόσο καιρό. Και οι δύο ομάδες ήταν στο ίδιο επίπεδο, όμως ο Άρης είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Μετά το 1ο γκολ έπαιζαν αμυντικά και η ομάδα κλείστηκε πίσω. Κατά την άποψη μου έπρεπε να δείξουν κουράγιο και να παίξουν πιο επιθετικά», είπε ο Χαμζά Γιουνέζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δίνει όλα για Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ - Στο τραπέζι ηγεμονική πρόταση από Ιβάν Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags