Facebook Pixel ΑΕΚ: Ρεπορτάζ "Κέτσε": "Γι’ αυτό έδωσε 3,5 εκατομμύρια για Πόνσε η ΑΕΚ - Η 11άδα Αλμέιδα για Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-14 13:24:00

Ρεπορτάζ "Κέτσε": "Γι’ αυτό έδωσε 3,5 εκατομμύρια για Πόνσε η ΑΕΚ - Η 11άδα Αλμέιδα για Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Ρεπορτάζ "Κέτσε": "Γι’ αυτό έδωσε 3,5 εκατομμύρια για Πόνσε η ΑΕΚ - Η 11άδα Αλμέιδα για Ολυμπιακό"

Στο ενδεχόμενο απουσίας του Γκαρσία με Ολυμπιακό -που είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο όταν back up υπάρχει παίκτης σαν τον Πόνσε- αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

Την… ψυχραιμία με την οποία μπορεί ν’ αντιμετωπίσει η ΑΕΚ μια ενδεχόμενη απουσία του Γκαρσία από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ακόμα και να μην καταφέρει ο επιθετικός από το Τρίνινταντ να είναι διαθέσιμος (κάτι που θα κριθεί σήμερα και αύριο), θ’ αντικατασταθεί από έναν παίκτη όπως ο Πόνσε.

Εξήγησε λοιπόν ότι γι’ αυτόν τον λόγο έκανε η Ένωση μια επένδυση 3,5 εκατ. ευρώ με τον Αργεντινό, για να έχει δηλαδή έναν σέντερ φορ που θα μπορούσε να είναι εκείνος ο βασικός.

Όσο για την ενδεκάδα του ντέρμπι, εκτίμησε ότι (σε αντίθεση με τα περσινά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό), ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει δυο εξάρια (Σιμάνσκι-Γιόνσον), θα μεταφέρει αριστερά τον Πινέδα και θα ξεκινήσει τον Τσούμπερ πίσω από τον επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακάλυψε τον... νέο Όντεγκααρντ η ΑΕΚ - Λατρεία Αλμέιδα για σκόρερ 400.000 - "Διώχνει" top ξένο άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags