Νίκολα Γιότσιτς: Για την ανανέωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σέρβος δημοσιογράφος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" φέρνοντας στο φως άγνωστες ιστορίες για τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά.

«Η Νις είναι περήφανη για τον Αντρίγια. Τον ξέρω καλά αλλά ακόμη περισσότερο τον πατέρα του. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον πατέρα του, τον Γιόβιτσα, και υπάρχει μια αμοιβαία ικανοποίηση για την ανανέωση. Είναι ένας καλός άνθρωπος, βοηθάει τους ανθρώπους γύρω του. 

Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, είχαμε ένα συνάδελφο που είχε λευχαιμία και δεν βρίσκαμε τρόπο να μαζέψουμε όλα τα χρήματα. Από το πουθενά ο Αντρίγια κάλυψε το ποσό της θεραπείας δίνοντας 30.000 ευρώ και σήμερα ο δημοσιογράφος είναι ζωντανός χάρη σε εκείνον. Ο πατέρας του είναι ένας δύσκολος διαπραγματευτής αλλά τον τελικό λόγο τον έχει πάντα ο Αντρίγια. 'Εφυγε από την Παρτιζάν με όχι και τόσο ωραία τρόπο. 

Του ήρθε πρόταση από την Αραβία και του πρόσφεραν 18 εκατομμύρια για να υπογράψει. Δεν ήθελε να πάει καθώς ήθελε να αγωνισθεί στην Ευρώπη. Ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ και δέχθηκε. 

Είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής του. Βρίσκεται σε μια ομάδα που έχει τα αγαπημένα του χρώματα, έχει καλή σχέση με τους οπαδούς και είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του εδώ. Ο Αντρίγια μια φορά πήγε να πάρει τον πατέρα του χειμώνα καιρό και δεν φορούσε μπουφάν. Ο πατέρας του όταν τον ρώτησε γιατί εκείνος του εξήγησε ότι βγαίνοντας από την προπόνηση συνάντησε έναν άστεγο, τον λυπήθηκε και του έδωσε το μπουφάν του για να μην κρυώνει. Γεννήθηκε σε ένα σπίτι που δίπλα του υπήρχε ένα γήπεδο. Εκείνη την περίοδο που ξεχώριζε δεν μπορούσε η Ραντνίσκι να υποστηρίξει το ταλέντο του. Ιδρύθηκαν δυο ακαδημίες και μετά πήγε στην Παρτιζάν», είπε ο Νίκολα Γιότσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε Ελλάδα και μοίρασε χρήμα ο Σαββίδης - Υπέγραψε μόνος του top όνομα - Τεράστια επένδυση και μία πώληση!