Δημήτρης Σπανός: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός, που έχει περάσει και από τον Άρη, και μίλησε στο επικείμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος έχει το πλεονέκτημα και υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά, «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ομοιογένεια, ο Άρης είναι μία ομάδα υπό κατασκευή. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα φαβορί, αλλά να το λέμε δεν αρκεί, πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο».

Για την εργατικότητα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ανέφερε αρχικά: «Πιστεύω ότι είμαστε εργατικός σαν λαός, πολύ περισσότερο και από τους Γερμανούς σύμφωνα με έρευνες. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πλέον δουλεύει πολύ, απλά θα πρέπει να βάλουμε και άλλες παραμέτρους , όπως οι εγκαταστάσεις που παρέχονται στο εξωτερικό σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου δεν διατίθενται αυτές οι εγκαταστάσεις σε όλες τις ομάδες».

Για την αλλαγή προπονητή στον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο ότι για την αλλαγή προπονητή έφυγε ένας Έλληνας και ήρθε επίσης ένας Έλληνας. Θα πρέπει να ξεκινάει μία ομάδα από την αρχή έχοντας τον χρόνο να δουλέψει και όχι τελευταία στιγμή με πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και το αν θα μπορούσε να αποτελεί τον νέο ηγέτη του ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να ήταν ηγέτης του ΠΑΟΚ, ο Κουλιεράκης, ο Κωνσταντέλιας, ο Τζίμας , αλλά ο Ζίβκοβιτς έδειξε ότι αγαπάει την ομάδα του , βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό και δείχνοντας αρχηγικές τάσεις στον ΠΑΟΚ. Έχει την αγαπημένη του κίνηση με το να συγκλίνει προς τα μέσα κάτι που έχει δώσει πολλούς βαθμούς στην ομάδα του».

Αναφορικά με το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ''χτυπήσει'' τον τίτλο: «Είναι δύσκολο, αλλά όλα έχουν να κάνουν και με το κατά πόσο οι παίκτες που ήρθαν στο τέλος των μεταγραφών θα μπουν στο πλάνο του προπονητή , ωστόσο θα έλεγα ότι η ομάδα είναι καλύτερα από ότι ήταν παλαιότερα».

Ενώ για την παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είναι χρόνια στην ομάδα και πιστεύω ότι θα παραμείνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και θα έλεγα πως κατά την άποψη μου είναι στα θέλω τόσο του προπονητή όσο και της ομάδας να συνεχίσουν μαζί», είπε ο Δημήτρης Σπανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες αποφάσεις Γιώργου Σαββίδη - Η μεταγραφή που θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ - "Ψαλίδι" σε Λουτσέσκου!