Facebook Pixel Χουνέρι στον Ολυμπιακό - Αποκαλύπτονται τα σκαμπανεβάσματα του Καμαρά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-15 19:30:00

"Χουνέρι" στον Ολυμπιακό - Δεν παίζει λεπτό, κάνει μόνο προπόνηση στου Ρέντη και ζητάει 1,2 εκατ. για να φύγει!

του Παναγιώτη Νικολάου

"Τραβούν τα μαλλιά" τους στο Λιμάνι με τις απαιτήσεις του. Ο Μαρτίνεθ δεν τον υπολογίζει, του έχει ανακοινώσει πως θα βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής, ωστόσο επειδή έχει ένα τεράστιο συμβόλαιο, δεν προσπαθεί και ιδιαίτερα για να βρει ομάδα και να φύγει...

Ολυμπιακός - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Συναγερμός χτύπησε το πρωί της Παρασκευής στα δημοσιογραφικα στέκια, καθώς από την πληροφορία για το ενδιαφέρον ομάδας από την Τουρκία για τον Καμαρά, φτάσαμε στο ενδιαφέρον από την Τουρκία και τη Σίβασπορ. Για έναν παίκτη, μάλιστα, που δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες εδώ και μήνες, έφτασε να γίνει... σίριαλ η επόμενη σελίδα τής καριέρας του κυριολεκτικά στο παρά ένα των μεταγραφών.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν όντως σε συζητήσεις με τη Σίβασπορ και την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ υπήρχε και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ. Κι εδώ αξίζει να αναφέρουμε: Στην ομάδα της Λάρνακας διαχειρίζεται αποκλειστικά τα μεταγραφικά θέματα ο Τσάβι Ρόκα, που είχε θητεία παλαιότερα στον Παναθηναϊκό. 

Στους μυημένους στην κυπριακή ποδοσφαιρική πιάτσα φάνταζε δύσκολο με το κασέ του Καμαρά να είναι η ΑΕΚ Λάρνακας που έχει επαφές μαζί του, αν και δεν ισχύει το ίδιο με τον ΑΠΟΕΛ.

Μέχρι να στεγνώσει αυτό το μελάνι, όμως, η Σίβασπορ προχώρησε στην απόκτηση άλλου επιθετικού: Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τον Φόντε Κοϊτά, το όνομα του οποίου είχε παίξει για τον Απόλλωνα Λεμεσού τις προηγούμενες ημέρες.

Μάλιστα, η Σίβασπορ θα καλύψει ένα ποσό που ανέρχεται στις 400.000 ευρώ από το συμβόλαιο του παίκτη, ενώ η Τράμπζονσπορ (η ομάδα που ανήκει ο παίκτης) θα καλύψει το υπόλοιπο 1 εκατομμύριο. Τυπικά, δηλαδη ,ούτε η Σίβασπορ είχε τα χρήματα για να πληρώσει τον Αμπουμπακάρ, σε ένα κοινό μανατζερικό κανάλι που είχε συγκεκριμένες ομάδες σε Τουρκία, Κύπρο και Ελλάδα και προσπάθησε με το πάρε-δώσε να τους έχει όλους ευχαριστημένους!

Το κασέ τού Αμπουμπακάρ, άλλωστε, είναι στο 1,2 εκατ. ευρώ, αντίστοιχο με το συμβόλαιο που είχε στη Φούλαμ, κι αυτό από μόνο του δείχνει ότι μόνο εύκολο δεν είναι για μια ομάδα να διαχειριστεί τέτοιο κασέ - Είτε τον θέλει είτε θέλει να τον ξεφορτωθεί από το ρόστερ της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Kροτίδα" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού - "Xάθηκαν" 14,5 εκατ. ευρώ - Φεύγει από τον Πειραιά ο "τελειωμένος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags