Facebook Pixel Όλεγκ Νταντσένκο: "Έχω φόβο, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 15:14:00

Συγκλονίζει μετά το έμφραγμα ο Νταντσένκο: "Έχω φόβο, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο"

Sportdog Team
Συγκλονίζει μετά το έμφραγμα ο Νταντσένκο: "Έχω φόβο, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο"

Ο Ουκρανός μπακ αποθεραπεύτηκε πλήρως μετά την περιπέτεια υγείας που κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή και μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του στην Τουρκία υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση στις 12 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, έπειτα από 9 μήνες εμφανίστηκε ξανά στην αποστολή της Ζόρια για το ματς με την Μέταλιστ δίχως ωστόσο να χρησιμοποιηθεί, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα και αποθεραπευτεί πλήρως, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Όλα πάνε καλά με την υγεία μου. Έχω αποθεραπευθεί πλήρως. Θεωρώ πως είμαι στο 60% σε αγωνιστική ετοιμότητα. Σιγά-σιγά βρίσκω την φόρμα μου, όλα είναι καλά.

Η αποθεραπεία μου πήρε πολύ χρόνο και το μόνο που απομένει είναι να ανακτήσω την φυσική κατάσταση μου», τόνισε ο 29χρονος δεξιός μπακ σημειώνοντας πως δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψει πρόωρα το ποδόσφαιρο.

«Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Προπονούμαι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν εφτά δύσκολοι μήνες, αλλά θέλω να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό. Εάν φοβάσαι κάτι, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις να παίζεις. Έχω φόβο, αλλά στη ζωή κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο. Γι' αυτό πιστεύω πάντα στο καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση για μεταγραφή στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται για τη βασική 11αδα, "ζόρια" για Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags