Πέτρος Πασσαλής: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός μέσος του Άρη μιλώντας για το εξαιρετικό ντεμπούτο του Μπίρκερ Βερστράτε, τονίζοντας παράλληλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον Άρη η επιλογή του Απόστολου Τερζή να μην κάνει η ομάδα προετοιμασία εκτός Ρυσίου.

Για την παρθενική εμφάνιση του Βερστράτε: «Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ, η θέση του αμυντικού χαφ έχει εξελιχθεί. Οι προπονητές ζητούν το χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω, γι' αυτό έχουν και πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή. 

Ήταν ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα αυτό του Βερστράτε, όμως αυτό που χαρακτηρίζει έναν καλό παίκτη είναι η διάρκεια. Περιμένω να δω το δέσιμό του με τον Νταρίντα, γιατί θα σηκώσουν όλο το βάρος της ομάδας. Φαίνεται πως ο Άρης έχει πλέον ένα καλό δίδυμο στο κέντρο, που θα βοηθήσει την ομάδα».

Το ότι η ομάδα του Άρη δεν έκανε προετοιμασία: «Θα το βρει μπροστά της η ομάδα. Είναι πολύ σημαντική η προετοιμασία, όχι μόνο για την αερόβια ικανότητά τους, αλλά για να δεθούν και σαν ομάδα. Να ζήσεις με τον άλλον μόνος και απομονωμένος για να προετοιμαστείς ψυχολογικά. Ήδη υπάρχουν θέματα που σχετίζονται με τη μη προετοιμασία. Όλη αυτή η σκόνη που σηκώνεται και δημιουργείται, είναι ένα πρόβλημα από μόνο του».

Για τα θετικά αποτελέσματα που έχει πετύχει ως τώρα ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο της ομάδας: «Από τον Μάντζιο δεν κερδίζουν μόνο ψυχολογία, αλλά και βαθμούς. Μπόρεσε και άλλαξε το κλίμα. Ο Άρης σκόραρε στον Αστέρα Τρίπολης τρία τέρματα και πήρε ένα βαθμό μέσα στη Τούμπα , χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Θα διαφωνήσω για την κριτική που ασκείται στον ΠΑΟΚ. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και βρήκε έναν Άρη που είναι αποφασισμένος να το πολεμήσει όσο γίνεται. Ο Μάντζιος γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της ομάδας», είπε ο Πέτρος Πασσαλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πειράματα" Αλμέιδα στην 11αδα με Μπράιτον - Σε απόγνωστη μετά το σοκ με Μουκουντί - Έγινε... έγκλημα!