Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - "Ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου..." (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 22:58:00

Φοβερό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - "Ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - "Ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου..." (ΦΩΤΟ)

Το δικό του "αντίο" στους Ερυθρόλευκους έστειλε μέσω ανάρτησης ξένος ποδοσφαιριστής που πρόσφατα αποχώρησε από το Λιμάνι και ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού.

Παπέ Σισέ: Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αφρικανός στόπερ, με τον ίδιο μέσω ανάρτησης να λέει το δικό του αντίο στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ότι πάντα θα είναι στην καρδιά του.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτές τις 6 σεζόν στην ομάδα. Φεύγω με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για όσα μου έδωσε η ομάδα. Εδώ μπόρεσα να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να αναπτυχθώ και να διαπρέψω ως παίκτης. Εδώ είχα τη μεγάλη τιμή και περηφάνια να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε 2 περιπτώσεις.

Εδώ ανακάλυψα το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, έπαιξα στην Ευρώπη και έλαβα τις πρώτες μου κλήσεις στην Εθνική για το Κόπα Αφρικα και το Παγκόσμιο. Ο Rock θα έχει πάντα σε ένα ξεχωριστό μέρος της καρδιάς του για όλους εσάς και μου αποδείξατε πως και εσείς θα με έχετε για πάντα στην καρδιά σας. Φεύγω με αξέχαστες αναμνήσεις και αυτό χάρις σε εσάς. Έξι χρόνια καθαρής αγάπης. Ολυμπιακός
», είπε ο Παπέ Σισέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πειράματα" Αλμέιδα στην 11αδα με Μπράιτον - Σε απόγνωστη μετά το σοκ με Μουκουντί - Έγινε... έγκλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags