Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι: Με πολύ καλά λόγια, μίλησε για την ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης σημειώνοντας παράλληλα ότι ο όμιλος του Europa League είναι δύσκολος, ενώ μίλησε και για τους τραυματισμούς των παικτών του.

«Ζω ένα όνειρο σε αυτόν εδώ τον σύλλογο. Έχουμε μελετήσει πολύ την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα και πολύ επιθετική με και χωρίς μπάλα. Έχουν καλό προπονητή, τον ξέρω από την Ιταλία. Ο όμιλός μας είναι ένας από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης, αλλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε, πρέπει να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε και ποιοι ήμασταν. Δεν μπορούμε να χάσουμε το DNA μας. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, θα κάνουμε ένα μεγάλο, μεγάλο λάθος.

Στους Ιταλούς προπονητές δεν τους αρέσει να μιλούν για προβλέψεις, αλλά για μένα δεν είναι πρόβλημα. Βελτιωνόμαστε αλλά δεν είμαστε μια μεγάλη ομάδα... Τουλάχιστον ακόμα. Αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ποιότητά μας. Έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση»
, συνέχισε.

Αναφορικά με τα πλάνα του, απάντησε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ομάδα, θα δούμε αύριο, αλλά ο Άνσου (σσ. Φάτι) και ο Έβαν (σσ. Φέργκιουσον) μπορεί να ξεκινήσουν. Είναι σε καλή κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και με παίκτες όπως ο Ζοάο Πέδρο και ο Ταρίκ, έχω πολλές καλές λύσεις. Ο Σόλι Μαρτς επίσης θα παίξει αύριο, είναι διαθέσιμος», είπε ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρίβει τα χέρια" του ο Σαββίδης για δύο χρυσά deals - Ήρθε Ελλάδα κορυφαίο club - Σενάριο και για Μπάγερν