Facebook Pixel Άρης: "Χαμόγελα" με Νταρίντα στον Άρη - Νέα δεδομένα με την κατάστασή του - Αλλάζει το πλάνο του Μάντζιου
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-22 11:20:00

"Χαμόγελα" με Νταρίντα στον Άρη - Νέα δεδομένα με την κατάστασή του - Αλλάζει το πλάνο του Μάντζιου

Sportdog Team
"Χαμόγελα" με Νταρίντα στον Άρη - Νέα δεδομένα με την κατάστασή του - Αλλάζει το πλάνο του Μάντζιου

Η συμμετοχή του Βλάντιμιρ Νταρίντα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της χθεσινής προπόνησης σκόρπισε χαμόγελα και έφερε ανακούφιση στο τεχνικό τιμ ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

 

Άρης: Η συμμετοχή του Βλάντιμιρ Νταρίντα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της χθεσινής προπόνησης σκόρπισε χαμόγελα και έφερε ανακούφιση στο τεχνικό τιμ ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η παρουσία του στην προπόνηση υποδηλώνει και τη συμμετοχή του (εκτός απρόοπτου) στο αρχικό σχήμα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος σε διαφορετικό περίπτωση ήταν υποχρεωμένος να λύσει μια σπαζοκεφαλιά για τα πρόσωπα που θα σχηματίσουν την τριάδα στον άξονα και ειδικότερα για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση πίσω από τον φορ. 

Επιλογές πολλές δεν έχει, λόγω της ταυτόχρονης απουσίας παικτών οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα και κυρίως την ικανότητα να παίξουν τη θέση και αναγκαστικά έπρεπε να καλύψει το κενό με… αλχημείες ή να πάει στην επιλογή του Ρούμπεν Πάρντο, ο οποίος όμως φάνηκε ότι θέλει ακόμη χρόνο ώστε να ενσωματωθεί ουσιαστικά στο πλάνο και να προσαρμοστεί. Αναμενόμενο λοιπόν η συμμετοχή του Νταρίντα στο χθεσινό πρόγραμμα να δημιουργεί μια χαρακτηριστική ηρεμία στον προπονητή. 

Ο Τσέχος απουσίασε από το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς κι έπειτα από τριήμερη θεραπεία, αισθάνεται καλύτερα και έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο που ξέρει καλά στο γήπεδο. Αυτόν του ηγέτη στη μεσαία γραμμή και του χαφ που εκτός από προσωπικότητα θα δώσει στον Αρη και σημαντικές βοήθειες στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και στη μετάβαση της μπάλας στην επίθεση. Με τρεις συμμετοχές στις τέσσερις αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, ο Νταρίντα είναι ο πρώτος παίκτης του Αρη και τρίτος στην Super League σε πάσες με 39 στο σύνολο. Οι περισσότερες από αυτές τις μεταβιβάσεις είναι προς το τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ενώ εξίσου σημαντική είναι η δραστηριότητά του περιμετρικά ή και εντός της αντίπαλης περιοχής. 

Πλην των Νταρίντα και Τζούρασεκ οι υπόλοιποι παίκτες του κέντρου δεν έχουν τόση μεγάλη δραστηριότητα στο αντίπαλο “κουτί”. Επίσης, η παρουσία του στο ματς της Κυριακής αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τη συμμετοχή του Βερστράτε σε ρόλο “κόφτη” καθώς η παρουσία του Βέλγου θα απελευθερώσει περισσότερο το (δημιουργικό) παιχνίδι του Τσέχου ο οποίος μέχρι τώρα είχε επωμιστεί έναν διπλό ρόλο, με περισσότερη όμως ευθύνη στον ανασταλτικό τομέα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξύπνησε ο... εφιάλτης για Ολυμπιακό - Μπέρδεψε τους παίκτες η έμπνευση Μαρτίνεθ - Πολλά νεύρα ο Φορτούνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags