Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέος "συναγερμός" στον ΠΑΟ - Εκτός προπόνησης ξένος παίκτης - Έχει ενοχλήσεις στον τεταρακέφαλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-22 15:12:00

Νέος "συναγερμός" στον ΠΑΟ - Εκτός προπόνησης ξένος παίκτης - Έχει ενοχλήσεις στον τεταρακέφαλο

Sportdog Team
Νέος "συναγερμός" στον ΠΑΟ - Εκτός προπόνησης ξένος παίκτης - Έχει ενοχλήσεις στον τεταρακέφαλο

Οι Πράσινοι στρέφονται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας να είναι εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς ξεκίνησε η προετοιμασία των Πράσινων ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, μιας και ο Σλοβένος εξτρέμ είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία, ενώ και ο Βαγιαννίδης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

«Η επομένη της εντυπωσιακής πρεμιέρας στον όμιλο του Europa League βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνός με Σκάρπα στον Ολυμπιακό - "Γι’ αυτό θέλει να φύγει - Βραζιλία και ξανά Αγγλία λόγω… Μαρτίνεθ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags