Facebook Pixel Εχσάν Χατζισαφί: ’’Ήμουνα αναίσθητος για 10-15 λεπτά’’ - Τι αποκάλυψε για το ματς με τον Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-23 17:44:00

Αποκαλυπτικός Χατζισαφί: "Αυτό έπαθα μετά τον τραυματισμό μου" - Έδωσε είδηση και για το ντέρμπι!

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Χατζισαφί: "Αυτό έπαθα μετά τον τραυματισμό μου" - Έδωσε είδηση και για το ντέρμπι!

Ο Ιρανός μπακ χτύπησε στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράιτον και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η ΑΕΚ έφυγε με ένα μεγαλειώδες διπλό από το Μπράιτον, αυτό όμως δεν έγινε χωρίς τίμημα. Ο Εχσάν Χατζισαφί στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και ανησύχησε τους πάντες. Τελικά, μετά από αρκετά λεπτά μπόρεσε να σηκωθεί και αποχώρησε με φορείο και κολάρο.

Ο ίδιος μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, αποκάλυψε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και προανήγγειλε την απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όσα δήλωσε ο Χατζισαφί σε ιρανικό μέσο:

«Μετά τον τραυματισμό μου στο κεφάλι, ήμουν αναίσθητος για περίπου 10 με 15 λεπτά. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, δεν θυμόμουν τίποτα από εκείνη τη σκηνή. Αφού επανήλθαν οι αισθήσεις μου, οι γιατροί μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω μαγνητική τομογραφία προς το παρόν. 

Είπαν, ''δόξα τω Θεώ'', δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις και μετά μπορώ να συμμετέχω στις προπονήσεις με την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον... διάδοχο του Βίντα ο Αλμέιδα - "Προβληματισμός" για μεταγραφή του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags