Facebook Pixel Πονοκέφαλος με Άμραμπατ στην ΑΕΚ! Κινδυνεύει να τον «χάσει» λόγω Κόπα Άφρικα
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-23 23:17:00

Πονοκέφαλος με Άμραμπατ στην ΑΕΚ! Κινδυνεύει να τον «χάσει» λόγω Κόπα Άφρικα

Sportdog Team
Πονοκέφαλος με Άμραμπατ στην ΑΕΚ! Κινδυνεύει να τον «χάσει» λόγω Κόπα Άφρικα

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός που είναι πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο να είναι στις αποστολές των Ανγκόλα και Καμερούν για τη διοργάνωση.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ είχε και αυτός καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ΑΕΚ στο Μπράιτον. Από δικιά του σέντρα ξεκινά η φάση για το νικητήριο γκολ του Πόνσε. Η Ένωση όμως αντιμετωπίζει την πιθανότητα να τον «χάσει» λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο να είναι στις αποστολές των Ανγκόλα και Καμερούν για τη διοργάνωση, καθώς ο τεχνικός του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Ζακάρια Αμπουχάλ της Τουλούζ. Ο άσος των «βιολετί» τραυματίστηκε στο ματς του Conference League με την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και είναι πιθανό να λείψει καιρό.

‘Ετσι ο Άμραμπατ είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για να αντικαταστήσουν τον τραυματία Αμπουχάλ, κάτι που αν συμβεί, σημαίνει, ότι η ΑΕΚ δεν θα τον υπολογίζει από τα μέσα Γενάρη και μετά, ανάλογα με την πορεία της ομάδας του, όπως και τους τους Ζίνι και Μουκουντί, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την Ανγκόλα και το Καμερούν αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της ΑΕΚ που συμπίπτουν με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (13/01 - 11/02):

Ατρόμητος-ΑΕΚ (13/01)

ΑΕΚ-ΟΦΗ (20/01)

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (27/01)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (03/02)

ΑΕΚ-Κηφισιά (10/02)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags