Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Kαρφιά" πρώην τεχνικού της ΑΕΚ σε Πογιέτ για Κωνσταντέλια, Δουβίκα - Αποθέωσε Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-27 00:08:00

"Kαρφιά" πρώην τεχνικού της ΑΕΚ σε Πογιέτ για Κωνσταντέλια, Δουβίκα - Αποθέωσε Λουτσέσκου

Sportdog Team
"Kαρφιά" πρώην τεχνικού της ΑΕΚ σε Πογιέτ για Κωνσταντέλια, Δουβίκα - Αποθέωσε Λουτσέσκου

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός που αναφέρθηκε τόσο στις εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια όσο και στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: Για τις εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια μίλησε στο Metropolis 95.5, ο Έλληνας τεχνικός που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΠΑΣ και αναφέρθηκε στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο μικρός διανύει μια εξαιρετική περίοδο, χαιρόμαστε όλοι για την πρόοδό του, θεριεύει ποδοσφαιρικά και κάνει ποδοσφαιρικές εμφανίσεις. Νομίζω ότι ο εκλέκτορας της εθνικής, πλέον έχει δύσκολα να αντιμετωπίσει μετά τις εμφανίσεις του Κωνσταντέλια. Γιατί ο Κωνσταντέλιας πάει εξαιρετικά, ο Δουβίκας το ίδιο και πάει λέγοντας. Άρα θα πρέπει ο ομοσπονδιακός προπονητής να καταλήξει στους παίκτες που είναι ικανότεροι να παίξουν στην εθνική”.

- Το ερώτημα είναι, εάν ένας προπονητής θα πρέπει να τον διαχειρίζεσαι δημόσια ή όχι έναν παίκτη. Τι λες;

Σε αυτό το ερώτημα που θέσατε, θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι οι προπονητές. Ο προπονητής μπορεί να ήθελε να πει κάτι παραπάνω για ένα άλλον -παίκτη του. Ξέρετε, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχει μία τριάδα εκπληκτική πρέπει να βρούμε ποιος ή ποιοι κάνουν την διαφορά.

Ο Λουτσέσκου ήθελε να αναδείξει μέσα από τις δηλώσεις του κάποιον παίκτη για να του τονώσει την ψυχολογία. Και το έκανε με τον Νάσμπεργκ. Πάντως πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε ειδική αναφορά. Πρέπει να είμαστε πιο κοντά σε αυτούς που δεν παίζουν, παρά σε αυτούς που παίζουν. Το κλίμα σε μία ομάδα το διαμορφώνουν αυτοί που δεν παίζουν», είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος με Κέτσε-Νικολογιάννη: "Έτσι παίζει η ΑΕΚ, τρώει πόδια και όχι κάρτες" - Τσούτσικας: "Το παίρνω προσωπικά" (audio)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags