Μένιος Σακελλαρόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλώντας για το απαράδεκτο πανό που σηκώθηκε από τους «πράσινους» οπαδούς στη Λεωφόρο. Παράλληλα, σχολίασε και την εικόνα της ΑΕΚ, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. 

«Προσπαθώ να καταλάβω που ζούμε, ή αν τελικά είμαστε έρμαια αυτού του τσoύρμου που διαφεντεύει τα γήπεδα. Όπου υπάρχουν εκτός έδρας παιχνίδια, βλέπουμε αυτό το μίσος από την εξέδρα. Κάποιος πανηγυρίζει και η εξέδρα της αντίπαλης ομάδας χειροκροτεί όταν τραυματίζεται ένας παίκτης. Αυτό είναι άρρωστο.  Το θέμα είναι να μην θεωρούμε ότι η δική μα ομάδα και οι δικοί μας οπαδοί είναι οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί. Παντού γίνονται αυτά, σε όλες τις ομάδες.

Εμείς δεν θα γίνουμε ούτε ψυχολόγοι, ούτε δικαστές, ούτε αστυνομικοί. Τέτοια κομμάτια έχουν παρεισφρήσει στις εξέδρες των οπαδών. Το μόνο ευχάριστο μετά από αυτό το εμετικό συμβάν είναι ότι πολλοί  οπαδοί αποδοκίμασαν και αντέδρασαν.

Αυτό όμως δεν λέει τίποτα, ήταν ένα θέμα δεδομένο πως θα συμβεί όλοι το ήξεραν από το πρωί. Υπήρχαν πληροφορίες και δεν έγινε τίποτα για να αποτραπεί. Πως πέρασε αυτό το πανό; Με ελικόπτερο το έβαλαν ; Ο σπάιντερμαν το κατέβασε; Αυτό αποτελεί ντροπή για όλους. Ήταν μια επίδειξη μαγκιάς, για να γίνουν viral και να κοκορευτούν».

Τέλος, έκανε και τη προσωπική του εκτίμηση για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος:

«Είμαστε ακόμη στη 5η αγωνιστική που έχουν να συμβούν πολλά ακόμη, σε έναν μαραθώνιο και στα πλέι- οφ. Αυτό που κρατάω είναι η δυναμικότητα του Big- 4. Θεωρώ ό,τι θα πάμε σε ένα σούπερ πρωτάθλημα, που ομάδες θα μπορούνε να κάνουν και να πάθουν την ζημιά οπουδήποτε. Δίνω ένα πόντο στην ΑΕΚ που έχει κάνει ένα εξαιρετικό σύνολο, μια υποδειγματική ομάδα που πατάει το γκάζι και παίρνει αυτό που θέλει με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να το δούμε και από τους υπόλοιπους», είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κίνδυνος" για νέο Μπακαμπού - Ανακάλυψη Κορδόν με τα μισά χρήματα από ΠΑΟ, ΑΕΚ - Επιστροφή Πετράκη!