Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για Κουαλιάτα - Για αυτό δεν έπαιξε στην Βραζιλία - "Υπήρχαν σκέψεις να επιστρέψει Ουρουγουάη αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-27 16:43:00

Αποκαλύψεις για Κουαλιάτα - Για αυτό δεν έπαιξε στην Βραζιλία - "Σκέψεις να επιστρέψει Ουρουγουάη αλλά..."

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για Κουαλιάτα - Για αυτό δεν έπαιξε στην Βραζιλία - "Σκέψεις να επιστρέψει Ουρουγουάη αλλά..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην διακοπή δανεισμού του Νικολάς Κουαλιάτα από την Κουιαμπά.

Χόρχε Μπάριος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ουρουγουανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και μίλησε για τη διακοπή δανεισμού του Νικολάς Κουαλιάτα από την Κουιαμπά, σχολίασε το αν συζητήθηκε να επιστρέψει στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενώ εξέφρασε την απορία για τον Πάμπλο Γκαρσία για το πώς ο ΠΑΟΚ τον άφησε να φύγει. 

Για τη διακοπή του δανεισμού του Κουαλιάτα: «Πριν 4-5 ημέρες συζητήθηκε το θέμα στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς για να επιστρέψει στην ομάδα. Το πρόβλημα στην Ουρουγουάη είναι πως δεν παίζουμε ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει απεργία. Δεν ξέρω τι γίνεται στα διαδικαστικά, με τα χαρτιά του και δεν ξέρω ο ατζέντης του τι θέλει να κάνει. Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε στη Βραζιλία, είναι ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή που παίζει ρόλο. Παίζουν πολλά ρόλο, το ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο στην Ελλάδα ίσως να έβαλε μυϊκή μάζα και να μην προσαρμόστηκε».

Για την πορεία του Πανσερραϊκού με τον Γκαρσία στον πάγκο: «Είναι ένας προπονητής που μιλάει με τα μάτια, είναι φίλος μου. Δεν ξέρω γιατί τον άφησε ο ΠΑΟΚ να φύγει και δεν τον έκανε προπονητή του. Νομίζω πως είναι ανώτερος από άλλους προπονητές. Μιλήσαμε και είναι πολύ ευχαριστημένος από το τιμ που έχει κοντά του. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, για μένα θέλω να γυρίσει στον ΠΑΟΚ και να βρίσκεται σε ομάδα που παίζει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας», είπε ο Χόρχε Μπάριος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κίνδυνος" για νέο Μπακαμπού - Ανακάλυψη Κορδόν με τα μισά χρήματα από ΠΑΟ, ΑΕΚ - Επιστροφή Πετράκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags