Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός με Κουαλιάτα στη Βραζιλία - Τον κατηγορούν για αδιαφορία - "Βόμβες" από τον πρόεδρο της Κουιάμπα
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-30 00:55:00

Χαμός με Κουαλιάτα στη Βραζιλία - Τον κατηγορούν για αδιαφορία - "Βόμβες" από τον πρόεδρο της Κουιάμπα

Sportdog Team
Χαμός με Κουαλιάτα στη Βραζιλία - Τον κατηγορούν για αδιαφορία - "Βόμβες" από τον πρόεδρο της Κουιάμπα

Ο πρόεδρος της Κουιάμπα μίλησε για την αποχώρηση του Κουαλιάτα μετά τον επτάμηνο δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στην βραζιλιάνικη ομάδα, κάνοντας λόγο για αδιαφορία από πλευράς του Ουρουγουανού.

 

ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Κουιάμπα μίλησε για την αποχώρηση του Κουαλιάτα μετά τον επτάμηνο δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στην βραζιλιάνικη ομάδα, κάνοντας λόγο για αδιαφορία από πλευράς του Ουρουγουανού. Ο Κουαλιάτα αποτελεί παρελθόν από την Κουιάμπα μετά τον επτάμηνο δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι αυτός έληγε τον ερχόμενο χειμώνα.

Ο πρόεδρος της Κουιάμπα, Κριστιάνο Ντρες, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, αναφέρθηκε στην απόφαση της ομάδας του να τερματίσει τη συνεργασία τόσο με τον Κουαλιάτα και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό.

«Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουμε μπορεί να συμβεί μια τέτοια απόφαση. Όποιος δε βοηθάει, φεύγει» ανέφερε ο Ντρες, τονίζοντας ότι θέλει στην ομάδα του παίκτες που είναι αφοσιωμένοι σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η ταφόπλακα του ποδοσφαίρου - Βιάζουν τον μέσου νου και την αξιοπρέπεια κάθε φιλάθλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags