Facebook Pixel Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Γκαρσία! Νοκ άουτ με ΟΦΗ - Υπέστη θλάση και ξεκινά αποθεραπεία
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-01 14:31:00

Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Γκαρσία! Νοκ άουτ με ΟΦΗ - Υπέστη θλάση και ξεκινά αποθεραπεία

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Γκαρσία! Νοκ άουτ με ΟΦΗ - Υπέστη θλάση και ξεκινά αποθεραπεία

Εκτός και ο Άμραμπατ στην αναμέτρηση της Δευτέρας, στο Ηράκλειο, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Λιβάι Γκαρσία έμεινε εκτός από την αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική, για λόγους διαχείρισης, αφού προερχόταν από τραυματισμός. Προφανώς ο οργανισμός του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι καταπονημένος κάτι που φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο 25χρονος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις μετά την προπόνηση του Σάββατου και διαπιστώθηκε, ότι έχει υποστεί θλάση. Έτσι έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Δευτέρας (2/10) με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, για την 7η αγωνιστική της Super League και θα ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινώς.

Εκτός μάχης τέθηκε όμως και ο Άμραμπατ! Ο Μαροκινός είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο ματς με τους Περιστεριώτες, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και έτσι για προληπτικούς λόγους κρίθηκε σωστό να μην μπει στο αεροπλάνο για Κρήτη με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τον Χατζισαφί δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό δελτίο. Δεν μπήκε στην αποστολή για λόγους τακτικής. Η ΑΕΚ πάντως εξαιτίας της αποβολής του Σιντιμπέ την Πέμπτη θα έχει έναν μόνο μπακ στον πάγκο, τον Πήλιο.

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags