Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ με 3-0 στα Γιάννενα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ενόψει του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός ήταν κανονικός στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες» και στη συνέχεια χαμήλωσε τις στροφές, βγάζοντας επιπολαιότητα στο παιχνίδι του, με αποκορύφωμα τις 7 ευκαιρίες που έχασαν οι κυνηγοί του. Τρεις ο Ελ Καμπί, 2 ο Μπιέλ και 2 ο Γιόβετιτς.

Αμυντικά, για τον ΠΑΣ, είπε πως απείλησε ένα δεκάλεπτο μετά το 2-0 και στην κεφαλιά του Μπάλανς στο 60’, ενώ σχολίασε ότι ίσως ήταν το πρώτο παιχνίδι που βγήκε η κούραση του Φορτούνη και έβγαλε τον άφησε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ο Μαρτίνεθ.

Τόνισε, επίσης, ότι για την ψυχολογία όλου του Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικό πως βρίσκεται από την πρώτη μέχρι την 7η αγωνιστική στην πρώτη θέση, δηλαδή στο 1/5 του πρωταθλήματος, ενώ στην αντίστοιχη αγωνιστική πέρυσι ήταν 7 πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό και 1 από την ΑΕΚ.

Τώρα, ακόμα, και αν κερδίσουν τα παιχνίδια που έχουν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος οι αντίπαλοί του, θα είναι μόνος πρώτος στο +2 από την ΑΕΚ και στο +3 από τον Παναθηναϊκό.