Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πετύχει το… δύσκολο, κάνοντας τον Παναθηναϊκό να παίζει ξανά ωραίο ποδόσφαιρο και να φτιάχνει ευκαιρίες, όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή -και- το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«O Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με Γιοβάνοβιτς σε ντέρμπι εδώ και δύο χρόνια αλλά κατάφερε όχι μόνο να μην κερδίσει, αλλά να κινδυνεύει και να χάσει. Προερχόταν από συνεχόμενα ματς με Αστέρα, ΑΕΚ, Βιγιαρεάλ, και ήταν δύσκολο να είναι τόσο πιεστικός. Θα έπρεπε να προηγείται με ένα τουλάχιστον, αν όχι με δύο γκολ, στο πρώτο ημίχρονο και μετά να μπορεί να κάνει διαχείριση στο δεύτερο. Προσπαθεί να κάνει πιο δημιουργικά τα χαφ, όταν κάνεις δύο αλλαγές στους τρεις, είναι λογικό κάτι να κερδίσεις, κάτι να χάσεις. Θεωρώ ότι ο Γιοβάνοβιτς θα την βρει την άκρη. Το δύσκολο είναι να φτιάξεις μια ομάδα που θα χαίρεσαι να την βλέπεις, να παίζει ποδόσφαιρο και αυτό το έχει καταφέρει. Βάσει εικόνας και ευκαιριών ο Παναθηναϊκός δικαιούταν τη νίκη», σχολίασε με νόημα.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού κατέγραψε τις διαφορές των περυσινών αγώνων του «τριφυλλιού» με τον «δικέφαλο του Βορρά» στη Λεωφόρο, σε σχέση με χθες.

Ο Νικολογιάννης στάθηκε και στην παρουσία του Γουίλιαν Αράο, που ανεβάζει πιο ψηλά τον Παναθηναϊκό, παίζει με περισσότερο ρίσκο, αλλά τον κάνει και ευάλωτο αμυντικά.

Ενώ έκανε και ειδική μνεία στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο για αυτά που κάνει, κόντρα σε κάθε λογική, προκαλώντας χθες τους φίλους των «πράσινων» και αφού προηγουμένως είχε επιτεθείς τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να προβληματιστεί για τη Λεωφόρο ο ΠΑΟ - Παίζει χωρίς εξτρέμ - "Παρέδωσαν πνεύμα" Τζούρισιτς και Αράο