Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο έμπειρος πρώην διαιτητής για τα δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων στα οποία ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι έγιναν παραβάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ που δεν δόθηκαν ποτέ από τον φοβισμένο Πορτογάλο διαιτητή.

«Όχι δεν τον σταματά τον χρόνο ο διαιτητής, υπάρχει μία ανοχή για λίγα δευτερόλεπτα. Ο κανονισμός λέει πως ο μοναδικός χρονομέτρης είναι ο διαιτητής. Το γκολ του Παναθηναϊκού το δεύτερο είναι κανονικό δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για αυτό. Αυτό είναι το μοναδικό λάθος που είπε ο Λουτσέσκου, σε όλα τα άλλα που είπε είχε δίκαιο. Δηλαδή στα φάουλ που έγιναν υπέρ των παικτών του ΠΑΟΚ και δεν δόθηκαν. Εκεί, εάν εφάρμοζε τον κανονισμό, θα ήταν διαφορετική η ροή του αγώνα. Πάντως δουλειά του προπονητή και των παικτών είναι να μην τους επηρεάζει η όλη κατάσταση. Αυτή είναι η ουσία», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ας πάρει πρώτα πρωτάθλημα ο Γιοβάνοβιτς - Δύο χρόνια διαιτησία ο ΠΑΟ" - Προειδοποίηση... τίτλου για ΠΑΟΚ!