Στράτος Αποστολάκης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, μιλώντας για το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το οποίο παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα πρόσφερε πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα.

«Ήταν ματσάρα. Δύο πολύ καλές ομάδες, ωραίο και μοντέρνο ποδόσφαιρο. Νομίζω πως αυτό το έχει ανάγκη το ελληνικό πρωτάθλημα. Κατόπιν εορτής μπορούμε να πούμε πως μια ομάδα από τις δύο θα μπορούσε να κερδίσει. Η γενικότερη εικόνα όμως δείχνει πως ήταν ένα αποτέλεσμα κάλο και για τις δύο ομάδες, με ωραίο ποδόσφαιρο.

Εγώ χαίρομαι γιατί βλέπω πως τα νέα παιδιά μπορούνε να αλλάξουνε πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπράβο σε αυτούς που δουλεύουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Μπράβο στην υγεία που βγάζουν, είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους υπολοίπους. Το ότι μπορεί να κρατήσει ομάδα με αυτά τα νέα παιδιά. Νομίζω πως έχει έναν οργανωμένο και πλήρη προπονητή. Έτσι, παρόλα τα προβλήματα, τα διοικητικά που είχαν προκύψει, κρατήθηκε πολύ ψηλά και δείχνει πως έχει ποδοσφαιρική υγεία.

Σε κάθε περίπτωση, οι 4 ομάδες θα κονταροχτυπηθούν, δίνοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, γιατί έχουν πολλές λύσεις. Όλες οι ομάδες έχουν την Ευρώπη, όμως το παιχνίδι θα παιχτεί στα πλέι οφ. Ακόμη είναι πιο χαλαροί και για αυτό βλέπουμε τόσο ωραία παιχνίδια. Έχει ακόμη όμως πολύ δρόμο το πρωτάθλημα», είπε ο Στράτος Αποστολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν… αντέχουν τον Αράο οι συμπαίκτες του - Η γκάφα Κουλιεράκη φταίει, όχι ο διαιτητής - Μπλαζέ ο Ντεσπόντοφ