ΠΑΟΚ: Ο Καρλ Χάιντς Κόρμπελ μέσα από το επίσημο σάιτ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης προειδοποιεί τους συμπαίκτες του αλλά και τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο βετεράνος πλέον Γερμανός ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της Άιντραχτ σε εκείνα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Κυπελλούχων τον Σεπτέμβρη του 1981 και δεν έχει ξεχάσει την αναμέτρηση στην Τούμπα αν και πέρασαν 42 ολόκληρα χρόνια!

«Εκείνη την ημέρα του Σεπτέμβρη του 1981, το γήπεδο της Τούμπας ήταν ένα καζάνι. Δεν είναι ασυνήθιστο στη Θεσσαλονίκη, γιατί η κουλτούρα των φιλάθλων εκεί είναι εξαιρετική», είπε αρχικά ο Κόρμπελ και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Το κίνημα των οπαδων του ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τα όσα ζούμε εδώ στην Γερμανία».

Για το πως βίωσε εκείνο το ματς με τον Δικέφαλο, ο Κόρμπελ και ενόψει του αγώνα της Πέμπτης τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα τρελαθείτε με την ατμόσφαιρα! Θυμάμαι από εκείνο το παιχνίδι ότι μας γιούχαραν ανελέητα σε όλο το παιχνίδι»

Ο Ραλφ Φάλκενμάγιερ ήταν 19 ετών τότε, είχε κάνει το ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα μόλις στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και ήταν μέλος της Αίντραχτ  παίζοντας στα ματς με τον ΠΑΟΚ. «Η ατμόσφαιρα ήταν τρελή, ήταν καυτή! Ευτυχώς σωθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι», θυμάται με την σειρά του σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βρήκε Σλούκα-Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός - Υπερβολές για ΠΑΟ, λείπουν δύο παίκτες - Το κάνει συχνά ο Αταμάν..."