Facebook Pixel Γιώργος Κούτσιας: Ατάκες... φωτιά για Κούτσια από Έλληνα τεχνικό - "Τρομερή φιλοδοξία και δίψα για διάκριση" - Αυτό να αλλάξει
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 17:00:00

Ατάκες... φωτιά για Κούτσια από Έλληνα τεχνικό - "Τρομερή φιλοδοξία και δίψα για διάκριση" - Αυτό να αλλάξει

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για Κούτσια από Έλληνα τεχνικό - "Τρομερή φιλοδοξία και δίψα για διάκριση" - Αυτό να αλλάξει

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε για τον νεαρό επιθετικό και μεταξύ άλλων σημείωσε τι πρέπει να αλλάξει και να βελτιώσει.

Γιώργος Σίμος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ιωνικού και πρώην couch της Εθνικής Ελπίδων με αφορμή την αναμέτρηση της Ίντερ Μαιάμι του Λιονέλ Μέσι κόντρα στους Σικάγο Φάιερ του Γιώργου Κούτσια, μιλώντας για τον χαρακτήρα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νεαρού Έλληνα διεθνή.

Γνωρίζοντας καλά τον Γιώργο Κούτσια, έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού Έλληνα διεθνή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο Γιώργος έχει μια τρομερή φιλοδοξία μέσα του και μια δίψα για διάκριση απίστευτη! Θεωρώ πως πήγε σε μια χώρα πολύ μακριά από την Ελλάδα, έχει εγκλιματιστεί και ωριμάσει πολύ γρήγορα για την ηλικία του. Είναι μια χρονιά προσαρμογής, δεν είναι εύκολο για ένα παιδί που έχει γεννηθεί το 2004, να προσαρμοστεί σε μια άλλη ήπειρο.

Πάντα είχε τρομερή όρεξη για δουλειά και διάκριση .Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, έχει πολύ έντονο «εγώ» γι' αυτό σκοράρει κιόλας. Με τα χρόνια αυτό πρέπει να τον ωριμάσει και να γίνει πιο ομαδικός παίκτης. Βέβαια, και το ελληνικό στοιχείο που υπάρχει στην ομάδα τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Όταν ήμουν στην Ελπίδων, πάντα μιλούσα μαζί του. Ήταν ο πιο νέος που είχε έρθει τότε στην ομάδα. Αν δεν ήταν ο Φώτης ο Ιωαννίδης, θα είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πάντως, ήταν σε όλες τις προπονήσεις και ήταν απίστευτος επαγγελματίας».

Παράλληλα, μίλησε για την ομάδα του, τον Ιωνικό: «Η ομάδα μας είναι μια πολύ καινούρια ομάδα, με 22 παίκτες που ήρθαν όλοι τέλη Σεπτέμβρη. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μας. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας, έχουμε δυνατό brand name. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν είχαμε βαθμό ετοιμότητας. Έχουμε 15 μέρες να δουλέψουμε», είπε ο Γιώργος Σίμοας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Σλούκα: "Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας ξέρουν τι έγινε - Λυπάμαι αν θα ακουστώ αλαζόνας, αλλά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags