Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωσε ΠΑΟΚ ο Μαχλάς - "Επιτέλους έγινε αυτό που ήταν - Έτοιμος να χτυπήσει τίτλο" - Ατάκες για Ντέλια
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 18:13:00

Αποθέωσε ΠΑΟΚ ο Μαχλάς - "Επιτέλους έγινε αυτό που ήταν - Έτοιμος να χτυπήσει τίτλο" - Ατάκες για Ντέλια

Sportdog Team
Αποθέωσε ΠΑΟΚ ο Μαχλάς - "Επιτέλους έγινε αυτό που ήταν - Έτοιμος να χτυπήσει τίτλο" - Ατάκες για Ντέλια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη των Κρητικών κόντρα στην ΑΕΚ, όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά.

Νίκος Μαχλάς: Για την επικράτηση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ με 2-0 στο «Γεντί Κουλέ» , το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και το τελικό 2-2 αλλά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ο «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος φορ.

Αρχικά για την νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ: «Το Ηράκλειο είναι χαρούμενο για τη χθεσινή νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ, ήταν μία νίκη που βρήκε την ΑΕΚ κουρασμένη και μη συγκεντρωμένη, ενώ ο ΟΦΗ ήταν διαβασμένος, συγκεντρωμένος με ένα έξυπνο παιχνίδι, πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήρθε όπως ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό της αλλού».

Ενώ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, σημείωσε : «Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, ντέρμπι 2-2, γκολ, ισοφαρίσεις , έχουν αλλάξει πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, βλέπουμε ωραία παιχνίδια και μου αρέσει αυτό. Είτε είσαι ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, οτιδήποτε, πρέπει να το χαίρεσαι. Πριν από το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα έλεγε ότι θα ήταν μια χαρά, αλλά όταν δέχεσαι το γκολ στο 95΄νιώθεις μία απογοήτευση, αλλά νομίζω ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι διαφήμιση».

Για τον Κωνσταντέλια, σημείωσε : «Δεν είναι μόνο στο να είναι στα καλύτερα του, εγώ είμαι φαν του , είναι εντυπωσιακός. Ο τρόπος που κινείται όταν παίρνει τη μπάλα, κατεβαίνει , είναι απίστευτο. Μου αρέσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές , όπως και ο Ιωαννίδης. Υπάρχουν και Έλληνες επιθετικοί που διακρίνονται στο εξωτερικό όπως ο Γιακουμάκης, ο Παυλίδης, ο Δουβίκας».

Για το ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο τώρα: «Είχα περάσει μία δύσκολη κατάσταση με τον γιο μου, από τη στιγμή εκείνη και μετά δεν μπορούσα να σκεφτώ το ποδόσφαιρο τώρα θα κάνω κάποια δικά μου πράγματα, αλλά δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, μπορεί κάποια στιγμή να με βγάλει ξανά ο δρόμος μου, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνουν σε ιδανικές συνθήκες», είπε ο Νίκος Μαχλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ποτέ σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου - Γι' αυτό τον κρατάει ο ΠΑΟΚ - Θα δώσει νέο συμβόλαιο ο Σαββίδης;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags