Αριστείδης Καρασαββίδης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο επί σειρά ετών πρώην άσος του  Δικεφάλου του Βορρά που ζει μόνιμα στο Μόναχο τα τελευταία χρόνια και την πολύ σημαντική αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ.

 “Στον ΠΑΟΚ πήγα το καλοκαίρι του 1984, δεν είχα προλάβει να αγωνιστώ στις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Άιντραχτ. Τα είχα δει εκείνα τα παιχνίδια από την εξέδρα. Ο ΠΑΟΚ τότε είχε κερδίσει με σκορ 2-0, αλλά είχε χάσει την πρόκριση στα πέναλτι, ενώ δεν του είχε δοθεί ένα καθαρό πέναλτι για να κερδίσει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια. Τώρα, όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, η Άιντραχτ δεν έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ. Να μην την αναστήσουμε την Άιντραχτ. Εάν πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα, τότε θα πάρει ανάσα. Είναι όμως μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, να κερδίσει και να πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση.

Θα πω κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το συμπέρασμα είναι πως ο ΠΑΟΚ ήταν άλλη ομάδα στην Ευρώπη, σε σύγκριση με την Ελλάδα. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, πως έπαιξε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, την Νάπολι, την Άιντραχτ, την Παρί και άλλες ομάδες”.

- Τι θα πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΟΚ από την αντίπαλό του;

Να μην πέσει στην παγίδα ο ΠΑΟΚ. Να παίξει το δικό του παιχνίδι. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Τούμπα. Να πρεσάρει ψηλά ο ΠΑΟΚ και να υποχρεώσει τους Γερμανούς να κάνουν λάθη και με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες του Δικεφάλου να φθάσουν στο γκολ. Είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη για τον ΠΑΟΚ”, είπε ο Αριστείδης Καρασαββίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή μετά τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟ - Οσμάν Νο1 στοχος για αντι-Μίχαϊλιουκ - 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!