Facebook Pixel Άκπομ για ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ: Η ΑΕΚ καλή, αλλά ο ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-06 20:58:00

Ατάκες... φωτιά από Άκπομ μετά από τη Ν. Φιλαδέλφεια για ΠΑΟΚ - "Καλή η ΑΕΚ αλλά..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Άκπομ μετά από τη Ν. Φιλαδέλφεια για ΠΑΟΚ - "Καλή η ΑΕΚ αλλά..."

Μπορεί η Ένωση να κοίταξε στα... μάτια τον Αίαντα, όμως μετά τον αγώνα της OPAP Arena ο πρώην φορ του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Λουτσέσκου.

Τσούμπα Άκπομ: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Βρετανός επιθετικός του Άγιαξ μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, με τον ίδιο να σημειώνει πως η Ένωση είναι μια καλή ομάδα αλλά ο Δικέφαλος είναι σε άλλο επίπεδο ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά ξεκαθάρισε ότι θα το έκανε αυτό μόνο για λογαριασμό των Ασπρόμαυρων.

«Η ΑΕΚ ιστορικά είναι καλή ομάδα με ωραίο γήπεδο, όχι όπως ο ΠΑΟΚ που είναι σε άλλο επίπεδο. Βήμα-βήμα θέλουμε να κάνουμε μια πρόοδο και σιγά σιγά θα βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Μου έλειψε η Ελλάδα, η γλώσσα, οι άνθρωποι. Παρακολουθώ τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, κάθε στιγμιότυπο. Κάποια μέρα θα γυρίσω στην Ελλάδα, μόνο για τον ΠΑΟΚ όμως», είπε ο Τσούμπα Άκπομ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σπάιντερμαν" ο Μπρινιόλι όμως ζορίζει τον ΠΑΟ - Δεν έχουμε δει τίποτα από Αράο - Άλλαξε το DNA ο Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags