Γιώργος Κουλακιώτης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και για τους Κώστα κουλιεράκη και Σουαλιχό Μεϊτέ.

Τι είναι το πιο σημαντικό στον Κουλιεράκη, τα σωματικά η τα ψυχικά του προσόντα: «Είναι ένας συνδυασμός αλλιώς δεν θα μπορούσε να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όλη η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι τόσο καλή που σε προετοιμάζουν για όλες τις δοκιμασίες που θα έχεις. Είναι πολύ σημαντικό να τα έχεις δει από πριν και να μπορέσεις να τα δείξεις στο γήπεδο. Είναι πολύ καλός ο σωματότυπός του, είναι πολύ δυνατός, και πολύ σίγουρος στις πάσες του. Έκανε ένα λάθος που γίνεται, του έφυγε το κοντρόλ ήταν πολύ γρήγορος και ο αντίπαλος επιθετικός. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, είναι πολύ καλός τεχνίτης και στο ψηλό παιχνίδι. Αν βελτιώσει λίγο κι την ταχύτητα του ίσως να είναι και από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη στην ηλικία του. Για αυτό και τα ρεπορτάζ λένε και για προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες»

Για το πώς ο ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε στο παιχνίδι της Άιντραχτ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο. Και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε καλά έφτιαχνε ευκαιρίες έβαζε γκολ αλλά πλέον βλέπουμε μια ωριμότητα ξέρουν τα πάντα στο σύστημα και την τακτική που ακολουθεί ο Λουτσέσκου. Ξέρει πως να αντιδράσει όταν χάνει και πως όταν κερδίζει. Φέτος έχει και τον Τάισον με αυτή την εξαιρετική κατάσταση και τον εξαιρετικό Κωνσταντέλια και έχει πάρα πολύ καλά το επιθετικό τρανζίσιον. Όταν ο ΠΑΟΚ κλέψει μπάλα μπορεί να βγάλει κόντρα με εκπληκτική ταχύτητα και με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας, είναι προσόν που το βγάζει τώρα. Είναι και το που θα κλέψει την μπάλα ώστε να πέτυχει ψηλά την αντίπαλη άμυνα».

Για τον Μεϊτέ: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι. Έχει πολύ καλή σωματοδομή, θέλει χρόνο προσαρμογής και θα γίνει πολύ καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Θα έπρεπε ο Λουτσέσκου να τον δοκιμάσει με κάποιον πιο γρήγορο δίπλα του, όχι με τον Οζντόεφ που έχουν περίπου ίδιο σώμα. Αν μπει ένας πολύ πιο γρήγορος δίπλα του ίσως δούμε έναν καλύτερο Μεϊτέ. Το ίδιο και με τον Οζντόεφ που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να δείξει περισσότερα», είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" από ομάδα Euroleague για Σπανούλη - Στα... ίσια με Αταμάν, Μπαρτζώκα - Αλλάζουν όλα λόγω Εθνικής