Facebook Pixel Άρης: Δεν ξεκίνησε καλά η προετοιμασία του Άρη - Εκτός λόγω τραυματισμού βασικός παίκτης - Επιστρέφει Θεσσαλονίκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-09 23:22:00

Δεν ξεκίνησε καλά η προετοιμασία του Άρη - Εκτός λόγω τραυματισμού βασικός παίκτης - Επιστρέφει Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Δεν ξεκίνησε καλά η προετοιμασία του Άρη - Εκτός λόγω τραυματισμού βασικός παίκτης - Επιστρέφει Θεσσαλονίκη

Ζήτημα με το... καλημέρα στους Κίτρινους μιας και όπως έγινε γνωστό βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας τραυματίστηκε και μάλιστα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην Θεσσαλονίκη.

Άρης: Άσχημη εξέλιξη για τους Κίτρινους μιας και όπως έγινε γνωστό στην προπόνηση της Δευτέρας (9/10) ο Φραν Βέλεθ τραυματίστηκε στο πόδι και μάλιστα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που έχει.

Με προπόνηση πρωί και απόγευμα συνεχίστηκε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στο αθλητικό κέντρο της Πτολεμαΐδας.

Το πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας ξεκίνησε με ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με ταχύτητες στο γήπεδο, ενώ το απογευματινό περιλάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδια μετάβασης και παιχνίδι τακτικής.

Οι Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Νέβεν Τζούρασεκ συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Φραν Βέλεθ, που χτύπησε στο πόδι στη διάρκεια της προπόνησης, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να κάνει εξετάσεις (αύριο αναμένονται τα αποτελέσματά τους).

Το πρόγραμμα της Τρίτης για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση”, αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει παίκτη εκατομμυρίου ο Αλμέιδα - Τον… χρύσωσε ο Μελισσανίδης για 6 γκολ - Ψάχνει ομάδα για Γενάρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags