Γιάννης Χριστόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής μιλώντας για τον Πίτερ Φρόιντφελντ, την επίσημη πρόταση του Παναγιώτη Μπαλτάκου για την διαδοχή της αρχιδιαιτησίας της ΚΕΔ, αφού ο ίδιος υπήρξε προπονητής στο Σουηδικό πρωτάθλημα.

«Εγώ ήμουν το 2020-2022 στη Σουηδία, δεν γνωρίζω το όνομά του, δεν έχω ιδέα. Το μόνο που μπορώ να πω για την εμπειρία μου από το σουηδικό πρωτάθλημα, είναι ότι οι Σουηδοί διαιτητές δεν έχουν κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες. Πάντα υπάρχουν προβλήματα στις αποφάσεις τους. Μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη πως οι Σουηδοί διαιτητές αρνούνται πεισματικά να έρθει το VΑR και δεν έχει έρθει ακόμη στο Σουηδικό πρωτάθλημα. Οι μεγάλες ομάδες θέλουν να έρθει, όμως η σουηδική ομοσπονδία το αρνείται.

Πέρυσι παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα όσον αναφορά τις τοπ ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι, αυτό φαίνεται και από τις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις».

Παράλληλα, σχολίασε και την φετινή εικόνα του Δικέφαλου του Βορρά στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτη φορά που μου δείχνει πραγματικά βελτιωμένος και μαρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει. Με ενέργεια, χτισμένη ομάδα με ξένους και Έλληνες ποδοσφαιριστές, με ποιότητα.

 Ίσως δεν έχει ακόμη 2-3 ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα που θα πάρουν τη ομάδα στη πλάτη τους και θα κάνουν τη διαφορά. Πάντως είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι και είναι απολαυστικός να τον παρακολουθείς», είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτόν "σκοτώνονται" οι Big-4: H καριέρα με βοήθεια του πεθερού του και οι απειλές θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)