Facebook Pixel Ελλάδα: Συγκλονίζει Έλληνας ποδοσφαιριστής που ήταν στο Ισραήλ - "Δυστυχώς πεθαίνει άμαχος πληθυσμός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-11 06:00:00

Συγκλονίζει Έλληνας ποδοσφαιριστής που ήταν στο Ισραήλ - "Δυστυχώς πεθαίνει άμαχος πληθυσμός"

Sportdog Team
Συγκλονίζει Έλληνας ποδοσφαιριστής που ήταν στο Ισραήλ - "Δυστυχώς πεθαίνει άμαχος πληθυσμός"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας ποδοσφαιριστής όπου και αγωνίζεται στο Ισραήλ και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Νίκος Γιαννακόπουλος: Ο τερματοφύλακας της Χαποέλ Πέταχ Τίκβα μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για όσα συγκλονιστικά συμβαίνουν στο Ισραήλ και τη λωρίδα της Γάζας από το πρωί του Σαββάτου.

''Από την Κυριακή το πρωί βρίσκομαι στην Ελλάδα. Ενημερωθήκαμε από την ομάδα για τον πόλεμο και αμέσως έγινε συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου για το τι θα κάνουμε. 

Αποφασίσαμε από κοινού οι ξένοι παίκτες να επιστρέψουμε στις χώρες μας. Η κατάσταση που επικρατούσε το Σάββατο το πρωί στους δρόμους της πόλης που ζω ήταν πολύ ήρεμη και δεν υπήρχε καθόλου πανικός. Το Σάββατο είναι αργία εκεί. Η ενημέρωση που έχουμε από την Ομοσπονδία είναι ότι σταματάει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο Ισραήλ για έναν μήνα. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μακάμπι Χάιφα που έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια. 

Δεν έχει επαναληφθεί τέτοια εισβολή και τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως και δυστυχώς πεθαίνει άμαχος πληθυσμός. Εύχομαι να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο πόλεμος. Είμαι συνεχώς σε επικοινωνία με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου που βρίσκονται στο Ισραήλ. Από την ομάδα που αγωνίζομαι κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν συμμετέχει στον πόλεμο. Για έναν αντίπαλο που παίζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ άκουσα ότι είναι στην πρώτη γραμμή. Η ομάδα μου έχει διοργανώσει κάποιες εθελοντικές δράσεις'', είπε ο Νίκος Γιαννακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ισπανία με ειδική ρύθμιση ο Σωκράτης - Απέρριψε μεγάλες προτάσεις - Ποιο είναι το... μεγάλο του όπλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags