Facebook Pixel Φραν Βέλεθ: Δεν το πιστεύουν στον Άρη - Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Βέλεθ και το ενδεχόμενο εγχείρησης
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-11 13:03:00

Δεν το πιστεύουν στον Άρη - Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Βέλεθ και το ενδεχόμενο εγχείρησης

Sportdog Team
Δεν το πιστεύουν στον Άρη - Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Βέλεθ και το ενδεχόμενο εγχείρησης

Πολύ άσχημα ήταν τα νέα για τον Άρη και τον Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στη μίνι προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα και οι εξετάσεις που έδειξαν… κακά μαντάτα.

Ο Φραν Βέλεθ έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση το λιγότερο για δύο μήνες για να μπορέσει να «πατήσει» ξανά γήπεδο. Όμως το διάστημα μπορεί να αυξηθεί κατά ένα μήνα, ανάλογα με την ανταπόκριση του οργανισμού στη θεραπεία, την οποία ξεκινάει από σήμερα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμη και χειρουργικής επέμβασης, ανάλογα και πάλι με την θεραπεία που θα αποφασιστεί. Ο Βέλεθ θα έχει μια κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον γιατρό και θα φανεί στην πορεία.

Αν γίνει εγχείρηση, τότε ο Ισπανός θα μείνει εκτός για τρεις μήνες, αλλά θα… τελειώσει με το θέμα του. Αν πάει μόνο με θεραπείες, μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα, με τον κίνδυνο υποτροπής. Η τελική απόφαση αναμένεται άμεσα, ενώ ενδεχομένως να μεταβεί στην χώρα του είτε για θεραπείες, είτε για εγχείρηση από τον προσωπικό γιατρό του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιγμα 12 εκατ. σε μεγάλη ΠΑΕ, ζόρια για τον ιδιοκτήτη - Έβαλε 2+2, ψάχνει συμπαίκτη - Φτιάχνει νέο γήπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags