Νουσαΐρ Μαζράουι: Χαμός στην Γερμανία καθώς ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν ανέβασε ένα βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπου και εύχεται νίκη της Παλαιστίνης στον πόλεμο με το Ισραήλ και το μέλος του συντηρητικού κόμματος CDU, Γιοχάνες Στάινινγκερ, να ζητά την απέλασή του από τη χώρα.

«Θεέ, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να δώσει έλεος στους νεκρούς, ο Θεός να θεραπεύσει τους τραυματίες του», αναφέρει μία φωνή στο βίντεο που ανέβασε αρχικά ο ποδοσφαιριστής των Βαυαρών.

«Η ομάδα του Κουρτ Λαντάουερ (πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος), την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν "λέσχη των Εβραίων", δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό. Αγαπητή Μπάγερν, διώξτε τον αμέσως. Επιπλέον, πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι κρατικές αρχές για την απέλασή του από τη Γερμανία», σημείωσε ο βουλευτής μέσω του λογαριασμού του στην πλατφόρμα X.

«Το θέμα είναι ότι αγωνίζομαι για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι πάντα ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατία, μίσος και βία. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται το αντίθετο από εμένα και γιατί συσχετίζομαι με ομάδες που καθοδηγούνται από το μίσος. Κάθε μέρα αθώοι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτή την τρομερή σύγκρουση που είναι εκτός ελέγχου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου, συνειδητά ή ασυνείδητα, να προσβάλω ή να πληγώσω κανέναν», έγραψε σε νέα ανάρτησή του ο Νουσαΐρ Μαζράουι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξένος η επόμενη μεγάλη πώληση ΠΑΟΚ - "Πολιορκία" από Premier και top ομάδα - Σκάει ανακοίνωση Σαββίδη!