Facebook Pixel Αντώνης Μήνου: Πήρε θέση παλαίμαχος διεθνής παίκτης - Έτσι μόνο έχει τύχη η Ελλάδα με Ολλανδία
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-16 20:04:00

Πήρε θέση παλαίμαχος διεθνής παίκτης - Έτσι μόνο έχει τύχη η Ελλάδα με Ολλανδία

Sportdog Team
Πήρε θέση παλαίμαχος διεθνής παίκτης - Έτσι μόνο έχει τύχη η Ελλάδα με Ολλανδία

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην "μάχη" που έχει μπροστά της η Εθνική κόντρα στους Οράνιε για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αντώνης Μήνου: Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ανανέωση του συμβολαίου του Κοτάρσκι, αλλά και τον μεγάλο αγώνα της εθνικής με την Ολλανδία.

«Είναι πολύ σωστή κίνηση να δέσει ο ΠΑΟΚ έναν τερματοφύλακα που έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής. Η κίνηση είναι ενδεδειγμένη για να αισθάνεται άνετα και ο ίδιος που έχει το άγχος του συμβολαίου, αλλά και ο ΑΠΟΚ αν χρειαστεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα να πάρει χρήματα που είχε επενδύσει. Τα 2 εκ. ευρώ που είχε δώσει είναι σημαντικό ποσό για έναν γκολκίπερ που δεν είχε δείξει μέχρι εκείνη την στιγμή την αξία του. Ο ΠΑΟΚ θα το καρπωθεί στη συνέχεια.

Τόσο οι εθνικές ομάδες, όσο και τα ευρωπαϊκά ματς θα τον βοηθήσουν, αρκεί αν είναι σοβαρός όπως είναι μέχρι τώρα και να μην έχει προβλήματα τραυματισμών. Στο ποδόσφαιρο και στη θέση του τερματοφύλακα είναι εύκολο να εκτεθείς και να το πληρώσεις. Πολλά παιδιά χάθηκαν από κακές στιγμές σε καίρια παιχνίδια».

Για την εθνική ομάδα και τον αγώνα με την Ολλανδία: «Εμείς έχουμε και την πολυτέλεια της δεύτερης ευκαιρίας, του Nations League, δεν είναι όπως το δικό μας ματς το 1994 για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Είδα καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι που έχει δώσει μία άλλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Δεν είναι εύκολο, βέβαια, να κερδίσεις την Ολλανδία. Η εθνική αν ρισκάρει και βγει μπροστά θα έχει πρόβλημα. Τέτοιοι αντίπαλοι, το πλεονέκτημα το έχουν όταν η άλλη ομάδα επιτίθεται. Δεν νομίζω ότι ο Ολλανδοί θα ρισκάρουν, πιστεύω ότι θα είναι όπως το Νορβηγία-Ισπανία, οι Ισπανοί δεν ρίσκαραν και ο αγώνας κρίθηκε από την ποιότητα των Ισπανών. Δεν είναι ντε και καλά να κερδίσουμε, μην το βάζουμε έτσι, γιατί θα έχουμε και άλλη ευκαιρία». 

Για τον παράγοντα έδρα: «Ομάδες που παίζουν σε 60 και 80 χιλιάδες κόσμου συνέχεια δεν επηρεάζονται. Αυτό κάνει χαρούμενους εμάς που παίζουμε στο σπίτι μας, αλλά αυτοί γιατί να επηρεαστούν; Κάθε εβδομάδα παίζουν σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ο αντίπαλος δεν νομίζω να επηρεαστεί.

Πρέπει να είναι καλά ο τερματοφύλακας μας, αυτό είναι σημαντικό, αλλά και η αμυντική μας γραμμή, να μην κάνουμε λάθη. Μεσοεπιθετικά έχουμε ουσιαστικά το πρόβλημα, γενικά οι ελληνικές ομάδες. Ο προπονητής νομίζω έχει προετοιμάσει το ματς για να πάει ο αγώνας σε χαμηλό τέμπο. Με ένα χαμηλό σκορ έχουμε ελπίδες», είπε ο Αντώνης Μήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Δούκας επιμένει το νέο γήπεδο του ΠΑΟ να γίνει με βιοκλιματικό τρόπο - Εξελίξεις και με τη Λεωφόρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags