Facebook Pixel Γιώργος Μαυρίδης: Τρομερές ατάκες Μαυρίδη - "Από οπαδός αρχηγός... - Αγνά ΠΑΟΚτσάκια οι πάικτες"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-17 19:17:00

Τρομερές ατάκες Μαυρίδη - "Από οπαδός αρχηγός... - Αγνά ΠΑΟΚτσάκια οι πάικτες"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μαυρίδη - "Από οπαδός αρχηγός... - Αγνά ΠΑΟΚτσάκια οι πάικτες"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης όπου και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πλέον είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας στον Δικέφαλο του Βορρά.

Γιώργος Μαυρίδης: Ο παρουσιαστής και γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ Γιώργος Μαυρίδης που είναι αρχηγός της νέας ομάδας του ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Παρότι μου το είχαν ζητήσει να κατέβω στις εκλογές, έκρινα πως δεν υπάρχει λόγος για να κάνω μία τέτοια κίνηση. Μπορώ να βοηθήσω σε άλλα θέματα. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό. Αφιλοκερδώς κάνω ότι κάνω.

Τι είναι αυτό που μου αποτρέπει να ασχοληθώ με τα κοινά; Δεν είναι κάτι το συγκεκριμένο. Είμαι 45 ετών, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Είναι περίεργη η πολιτική, εάν δεν έχεις τον έλεγχο σε αυτά που γίνονται, τότε θα σε φθείρει και θα είσαι υπόλογος για πράξεις άλλων. Θα ήθελα να είμαι εγώ μπροστά. Μου ρωτάς κάτι πολύ μακρινό για το εάν θα κατέβαινα ως δήμαρχος. Συγχαρητήρια στον κ. Αγγελούδη, προφανώς έκανε λάθη ο κ. Ζέρβας τα οποία και πλήρωσε.

Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό. Όπως με πήραν και πριν, έτσι ισχύει και τώρα. Δεν είμαι άνθρωπος που επιτρέπω να με εκμεταλλεύονται τόσο εύκολα. Θέλω ουσιαστικά να βοηθήσω. Γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνουν στην πολιτική. Είναι κάτι που προβλέπω για τον εαυτό μου. Δεν με νοιάζουν κιόλας. Είμαι εδώ.

Τώρα για το ποδόσφαιρο Σάλας με τον ΠΑΟΚ, από οπαδός έγινα αρχηγός. Όλα τα παιδιά που είμαστε στην ομάδα, 16 παίκτες, είναι αγνά και καθαρά ΠΑΟΚτσάκια. Προπονούμαστε ιδρώνουμε, ματώνουμε. Είναι ένα από τα πιο αγνά τμήματα του ΠΑΟΚ. Είναι άνθρωποι που αγαπάνε τον Δικέφαλο. Είναι πολύ στεναχωρημένοι για την πρώτη ήττα.

Δεν είναι το θέμα τι κάνω εγώ, αλλά τι κάνει η ομάδα. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με μία νίκη. Πάντα θα τους εμψυχώνω. Αυτό που με νοιάζει, είναι να μας προσγειώσει αυτή η ήττα. Στα έξι φάουλ γίνεται πέναλτι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε την μπάλα στον τερματοφύλακα για δεύτερη φορά. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε. Είμαστε νεοσύστατη ομάδα, ξεκινάμε από την αρχή.

Δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης με τον Βιεϊρίνια, τον αγαπάμε τον σεβόμαστε, είναι περιττά τα υπόλοιπα.

Όσο για την επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου, τους είχα πει ότι έχουμε βασικό κορμό και θα περάσουμε άνετα στην Ευρώπη. Θα χρειαστούμε χρόνο.

Τον εμπιστεύομαι αυτόν που είναι στον πάγκο. Τα βλέπω πολύ ωμά τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο. Σε ένα μήνα από τώρα, θα είναι διαφορετική ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι σύνολο. Αλλιώς ας παίξουμε τένις.

Η ομάδα σάλας του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει σε κάθε παιχνίδι. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου, την Κυριακή το μεσημέρι στην Μίκρα. Κάθε παιδί που παίζει μέσα, ιδρώνει, ματώνει. Τους θέλουμε όλους.

Για την ομάδα ποδοσφαίρου, γιατί να μην μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα; Μακάρι να βρει την δύναμη να δέσει και να πάει να το πάρει. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι πάει να πάρει το πρωτάθλημα”, είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κροτίδα" Αταμάν για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ - "Αυτά τα ονόματα εξετάζουμε" - Η ατάκα του για Μίχαϊλιουκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags