Άρης: Ο Ισπανός επιθετικός θα έχει συνάντηση στη διάρκεια της σημερινής ημέρας με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Γιάννη Χρίστου, για να τον ενημερώσει για την πορεία της αποθεραπείας του, που έγινε εξ ολοκλήρου στην Ισπανία, έτσι ώστε να καταρτιστεί ένα πλάνο σταδιακής ενσωμάτωσης του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις, σε συνεννόηση φυσικά με τον Άκη Μάντζιο.

Ο 25άχρονος υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Ιανουάριο, στον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε επέμβαση τον Φεβρουάριο και βρίσκεται ήδη στον όγδοο μήνα της αποθεραπείας του.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Μάνου Γκαρθία δεν θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να θέσει εαυτόν στον προπονητή του πριν το τέλος του μήνα και η ενσωμάτωσή του στο αγωνιστικό πλάνο υπολογίζεται κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο. Αυτό θα εξαρτηθεί από την βελτίωση που θα παρουσιάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες η κατάστασή του ούτως ώστε να μπορέσει και ο Μάντζιος να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο που χρειάζεται ο παίκτης.

Αν όχι σήμερα, σίγουρα τις επόμενες μέρες θα βρεθεί και στο Ρύσιο για να γνωρίσει και περισσότερο να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον προπονητή, αφού είχαν συνεργαστεί και στην προηγούμενη θητεία του Μάντζιου στον Αρη, αλλά και να γνωρίσει όλους τους καινούργιους συμπαίκτες του, αφού πολλά άλλαξαν από την τελευταία φορά που ο Ισπανός αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας. 

Ο Μάνου, είναι αλήθεια ότι όλο αυτό το διάστημα έλλειψε πολύ από τον Αρη, με τους Κιτρινόμαυρους να επενδύουν το περσινό καλοκαίρι επάνω του και δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή και επένδυση που έγινε τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο. Από τον τραυματισμό του και μετά το κενό στη θέση “10” δεν έχει καλυφθεί στον βαθμό που πρόσφερε ο Ισπανός και ειδικά φέτος δεν υπάρχει ο παίκτης που έχει καταφέρει ακόμη να το καλύψει. Γεγονός που αναδεικνύει πόσο σημαντικό είναι για τον Αρη ο Μάνου να επιστρέψει υγιής και σε τέτοια κατάσταση φυσικά που θα μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στο παιχνίδι της ομάδας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η δημοσιογραφική πιάτσα - Μεγάλη ελληνική ομάδα ψάχνει για στόπερ - Τώρα η μεταγραφή;