Μλάντεν Φουρτούλα: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τον Δικέφαλο μέχρι το 2028.

Αν ήταν σωστή η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Κοτάρσκι: «Πολύ σωστή κίνηση. Είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον ανανεώσει γιατί είναι από τους πρώτους υποψήφιους να πουληθεί. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, φαίνεται ότι έχει χαρακτήρα, έχει καλό μάνατζερ, και όλο το μέλλον είναι μπροστά του. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που έκανε αυτήν την κίνηση.

Δεν υπάρχει τερματοφύλακας που δεν κάνει λάθη σε οποιαδήποτε ηλικία. Το παιδί αυτό είναι ώριμο τουλάχιστον για το δικό μας πρωτάθλημα αλλά εγώ τον βλέπω σίγουρα σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Έκανε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ που τον ανανέωσε».

Για το ότι δεν μπήκε μπάι άουτ στο συμβόλαιο του Κοτάρσκι: «Είναι πολύ σωστή κίνηση. Όπως πάει το ποδόσφαιρο με τα ποσά που δίνονται από τη Σαουδική Αραβία, ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά που δεν έβαλε μπάι άουτ».

Για την ισορροπία στην ομάδα με τα ποσά των συμβολαίων: «Όλα παίζουν ρολό και η ισορροπία στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Στον Άγιαξ του 70 οι παίκτες έπαιρναν φάκελο και κάνεις δεν ήξερε τι έπαιρνε ο άλλος αυτό είναι θέμα της ομάδας. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ η ανανέωση».

Αν πρέπει να δουλέψει κάτι ο Κοτάρσκι: «Δεν ξέρω κατά πόσο καλά κατευθύνει την άμυνά του. Έχουμε δύο στόπερ με πολύ καλά σωματικά προσόντα αλλά δεν καλύπτει ο ένας τον άλλον. Στο γκολ που δεχτήκαμε με τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται να βρεθεί παίκτης στα 5 μέτρα ανάμεσα στα στόπερ. Ίσως εκεί θέλει δουλειά. Ωριμάζοντας θα έρθει και η εμπειρία. Το παιδί φαίνεται ότι έχει βγάλει σχολή και τώρα αποκτά ενέσπειρα με συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας πολύ σπουδαίος τερματοφύλακας», είπε ο Μλάντεν Φουρτούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις κορυφαίοι NBAers στην τελική λίστα Αταμάν - "Θέμα" με Γκάι, Παπαπέτρου - Απαντήσεις από Σλούκα!