Superleague 2: Σούπερ ανατροπή στο ντέρμπι των δεύτερων ομάδων του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική, μιας και όπως αποφάσισε η Λίγκα η σειρά των αγώνων θα αλλάξει, κάτι που σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν γηπεδούχοι την Παρασκευή (20/10) με το παιχνίδι να γίνεται στου Ρέντη και στον δεύτερο γύρο η αναμέτρηση θα είναι στην έδρα των Πρασίνων.

"Σας ενημερώνουμε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της SUPER LEAGUE 2 ο αγώνας του Α’ ΓΥΡΟΥ της 4ης αγωνιστικής ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β΄ θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ στο Π.Κ ΡΕΝΤΗ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/23 στις 17:00 και ο αντίστοιχος αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Β’ ΓΥΡΟΥ στο ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ.

Αλλαγή ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, θα διεξαχθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/23 στις 16:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού αντί Σαββάτου στο γήπεδο Καμπανιακού όπως αρχικά είχαμε ορίσει", αναφέρει η ανακοίνωση της Superleague 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει άμυνα ο Ολυμπιακός - Δύο στόπερ και top όνομα χαφ - "Καμπανάκι" για δύο μεταγραφές του καλοκαιριού