Facebook Pixel Γιάννης Φετφατζίδης: Επιστροφή Φετφατζίδη στην Ελλάδα λόγω Σα Πίντο - Φήμες για μεγάλη ομάδα, γκελ και στους Άραβες
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-20 13:30:00

Επιστροφή Φετφατζίδη στην Ελλάδα λόγω Σα Πίντο - Φήμες για μεγάλη ομάδα, γκελ και στους Άραβες

του Παναγιώτη Νικολάου
Επιστροφή Φετφατζίδη στην Ελλάδα λόγω Σα Πίντο - Φήμες για μεγάλη ομάδα, γκελ και στους Άραβες

Ο Έλληνας εξτρέμ δεν θα μείνει στην Κύπρο και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που είναι πολύ πιθανό να γυρίσει στην Σούπερ Λιγκ!
 

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε η πληροφορία από την Κύπρο, καθώς είναι γνωστό ότι το sportdog διατηρεί πολύ αξιόπιστο ρεπορτάζ και από τη Μεγαλόνησο. Γιατί αυτό για το οποίο ψαχτήκαμε ήταν να μάθουμε τι γίνεται με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και το μέλλον του στο ΑΠΟΕΛ, καθώς ακόμα η θέση τού προπονητή στον Ατρόμητο είναι κενή.

Θα μπορούσε ο Πορτογάλος προπονητής, που τα πηγαίνει πολύ καλά στην Κύπρο, να έρθει στην Ελλάδα; Ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπήρχε ανοιχτό το προηγούμενο διάστημα, λόγω της τιμωρίας του για τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Λογικά θα επιστρέψει τον Φλεβάρη ξανά στον πάγκο, κάτι που είχε προκαλέσει συναγερμό καθώς ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Παρόλα αυτά έχει βρεθεί λύση: Με τον Σα Πίντο στην κερκίδα και τον Ζοσέ Ντομίνγκες, τον βοηθό του, στον πάγκο να επικοινωνούν με τα μέσα που δίνει η τεχνολογία, λειτούργησε άψογα η ομάδα. Άρα ο Πορτογάλος προπονητής δεν φαίνεται να κουνιέται από τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτός που δεν έχει σίγουρη θέση στην ομάδα, ακριβώς λόγω και της παρουσίας τού Σα Πίντο, είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης! Ο Σα Πίντο του είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στην αρχή της περιόδου, ειδικά στις αναμετρήσεις της Ευρώπης.

Παρόλα αυτά μετά από την πρώτη αγωνιστική τού κυπριακού πρωταθλήματος έχει εξαφανιστεί, καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη τού Σα Πίντο: 19 λεπτά με την Ανόρθωση, 16 με τον Εθνικό Άχνας, 13 με τον Απόλλωνα και 11 με την Ομόνοια.

Γιατί τα γράφουμε αυτά; Γιατί από τη στιγμή που ο Σα Πίντο μένει και ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν απολαμβάνει τής εμπιστοσύνης του, δεν αποκλείεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να κουνήσει μαντήλι! Ποια ομάδα/πρωτάθλημα μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός του; Στο αραβικό ποδόσφαιρο έχει, σίγουρα, πολύ καλό όνομα αλλά δεν είναι σίγουρο ότι στην ηλικία του (τον Δεκέμβρη θα γίνει 33 ετών) θα ψάξει ξανά τον δρόμο της ξενιτιάς.

Ο Παναθηναϊκός, του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα μπορούσε είναι μια επιλογή, που θα ψάξει τον χειμώνα για λύση στα εξτρέμ που να δίνει γκολ, διαφορετικά και ο Άρης μπορεί να του προσφέρει ξανά συμβόλαιο. Ίσως είναι λίγο θεωρητική για την ώρα η κουβέντα, δεδομένου ότι έχει χρόνο για να το "γυρίσει" στην Κύπρο. Αλλά ας μην αποκλείσουμε να απασχολήσει ομάδες στη Σούπερ Λιγκ και, δη, μεγάλες...  


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμένα 1.5 εκατ. για Μπακαμπού - Λείπει ο ΠΑΟΚ σε Νάρεϊ - Αποτυχημένος στον ΠΑΟ, MVP στη Γερμανία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags