Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτοί οι δυο παίκτες που έπαιρναν 1,2 εκ. το χρόνο στον ΠΑΟΚ, δεν… βλέπονται εκεί που παίζουν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-22 14:33:00

Αυτοί οι δυο παίκτες που έπαιρναν 1,2 εκ. το χρόνο στον ΠΑΟΚ, δεν… βλέπονται εκεί που παίζουν!

Sportdog Team
Αυτοί οι δυο παίκτες που έπαιρναν 1,2 εκ. το χρόνο στον ΠΑΟΚ, δεν… βλέπονται εκεί που παίζουν!

Πού είναι και τι ακριβώς κάνουν οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά.

Είναι διαπιστωμένο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να έχει στην ομάδα του μεγάλους σε ηλικία παίκτες, για να “φτιάχνει” έτσι τα αποδυτήρια και να έχει και μια “κάλυψη”, γι αυτό και ζήτησε να συζητήσει ο ΠΑΟΚ με τον… Ολιβέιρα για να μείνει στην ομάδα, ενώ δεν… τόλμησε να ζητήσει κάτι ανάλογο για τον Κούρτιτς, τον οποίο βοήθησε, με τον τρόπο του, να πάει στη Ρουμανία και τώρα τον κράζουν όλοι, εκεί!

Δείτε τι κάνουν σήμερα οι δύο παίκτες:

ΟΛΙΒΕΪΡΑ:

Ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει από τον Ιβάν Σαββίδη να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ θετική εισήγηση είχε κάνει και ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο. Οι διαπραγματεύσεις έγιναν και ολοκληρώθηκαν πριν από τη λήξη της περασμένης σεζόν, ο Πορτογάλος δεν δεχόταν κούρεμα στις Fix ετήσιες αποδοχές του και επέμενε να πάρει ξανά συμβόλαιο plus του ενός εκατομμυρίου το χρόνο. Μάλιστα το κασέ του o Oliveira δεν το έριχνε και έπρεπε να πάει 4 Σεπτεμβρίου για να κλείσει στην Kονιασπορ με 800.000 ευρώ συν μπόνους. Tι έχει κάνει μέχρι τώρα; Μια μεγαλοπρεπή τρύπα στο νερό: μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ σε τέσσερα ματς και 175 λεπτά συμμετοχής!!

ΚΟΥΡΤΙΤΣ:

Την πρώτη σεζόν στην Τούμπα αναδείχτηκε σε ηγέτη και σκόρερ του ΠΑΟΚ τη δεύτερη σεζόν του,πάλι με τον Λουτσέσκου, ήταν σκέτη …φύρα αξίας 1.300.000 ευρώ. Φυσιολογικά δεν του έγινε καν πρόταση ανανέωσης και ο διεθνής Σλοβένος μέσος από τις 8 Αυγούστου ανήκει στη ρουμάνικη Κραϊόβα. Πώς τα πάει; Θυμίζει βετεράνο! Οκτώ ματς, 421 λεπτά συμμετοχής, 3 ενενηντάλεπτα, πέντε φορές αλλαγή, μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ…

Ο ΠΑΟΚ πλήρωνε 1,2 εκ. στον Ολιβέιρα και 1,2 εκ, στον Κούρτιτς! Και είχαν διώξει τον Τσιγγάρα, ενώ δεν έβαζαν τον Τζίμα και είχαν αλλαγή τον Μπράντον.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσώνει" δύο Έλληνες ο Σαββίδης - Καμπανάκι σε Λουτσέσκου - Πληρώνει 3 εκατ. και γκρεμίζει την Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags