Άρης: Ο Λόρεν Μορόν αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Άρη. Και δεν είναι μόνο τα γκολ και ασίστ, αλλά γενικά η παρουσία του. Η προσφορά του, ξεκάθαρα, πολυδιάστατη.

Κόντρα στον Πανσερραϊκό για το μεγαλύτερο διάστημα του ματς φαινόταν… εκτός, όχι όμως με δική του ευθύνη. Γενικά η λειτουργία των Κιτρινόμαυρων δεν βοήθησε τον Ισπανό, που έδειχνε να παλεύει να παλεύει μόνος του, αφού δεν πήρε μπάλες, δεν είχε βοήθειες στο άξονα από τον Πάρντο και περιορίστηκε στο να παίζει… ξύλο με τον Αυλωνίτη και τον Μπέργκστρομ.

Ωστόσο όλα άλλαξαν μόλις… μπήκε στο ματς ο Μορόν, κάτι που έγινε με τις αλλαγές και την είσοδο των Νταρίντα, Οντουμπάτζο, Παναγίδη και Σαμόρα, που έφεραν ταχύτητα, «ιδέες» και «ξεκλείδωσαν» τον Μορόν. Δεν είναι τυχαίο ότι στο τελευταίο τέταρτο, ο Ισπανός έβγαλε τελικές με ένα δοκάρι. Και μόλις μπήκε στο κόλπο ο Ισπανός επιθετικός, άρχισε το σφυροκόπημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Και στο δικό σου αυτί αν σκάσει κροτίδα... - Δεν είναι ιατρικό θέμα αν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι"